Netflix dizilerinden Kırık Kalpler için Astroloji Rehberi dizisi ilk sezonunu yayınladı. Kırık Kalpler için Astroloji Rehberi dizisi 1. sezonu ile oldukça büyük ilgi ve beğeni topladı. Netflix'in Kırık Kalpler için Astroloji Rehberi dizisi yeni sezonu ne zaman yayınlayacak merak ediliyor. Kırık Kalpler için Astroloji Rehberi yeni bölümler ne zaman? Kırık Kalpler için Astroloji Rehberi 2. sezon ne zaman yayınlanacak? Başlayacak?

Orijinal adı "Guida Astrologica Per Cuori İnfranti" olan Netflix'in yeni dizisi Kırık Kalpler için Astroloji Rehberi, yayınlandığı günden beri büyük bir ilgi toplamayı başardı. Netflix özel yapım olan Kırık Kalpler için Astroloji Rehberi dizisinin ilk sezonu yayınlandı. Kırık Kalpler için Astroloji Rehberi dizisinin ilk sezonun 6 bölüm olması ise sevenlerini üzdü. Kırık Kalpler için Astroloji Rehberi 1. sezonun bitmesinin hemen ardından dizinin izleyicileri Kırık Kalpler için Astroloji Rehberi 2. sezon ne zaman gelecek araştırmaya başladı.

Netflix'in İtalya yapımı yeni dizisi Kırık Kalpler İçin Astroloji Rehberi 27 Ekim'de başladı. 27 Ekim'de 1. sezonunu yayınlayan Kırık Kalpler için Astroloji Rehberi dizisi hem ülkemizde hem dünyada büyük ilgi gördü. Burçlar üzerinden erkekleri inceleyen ve aşkı arayan Alice'in hayatını anlatıyor. Alice, Tio gibi ana karakterleriyle Kırık Kalpler için Astroloji Rehberi dizisi 2. sezonu ne zaman yayınlayacak merak edildi. Peki, Kırık Kalpler için Astroloji Rehberi 2. sezon gelecek mi? Ne zaman gelecek?

kako-CQh0xSXaGv3VP4sG

Kırık Kalpler için Astroloji Rehberi 2. Sezon Var Mı?

İtalyan yapım yeni Netflix dizisi olan Kırık Kalpler için Astroloji Rehberi hem oyuncuları hem konusu hem de senaryosu ile oldukça konuşuldu. Netflix'te ilk sezonunu yayınlayan Kırık Kalpler için Astroloji Rehberi dizisinin ilk sezonunun 6 bölüm olması ve bitmesiyle izleyenler 2. sezonun ne zaman geleceğini merakla beklemeye başladı.

Kırık Kalpler için Astroloji Rehberi dizisinin yeni sezonunda kalan burçların yayınlanacağını tahmin eden izleyiciler Boğa, Başak ve Yengeç gibi yayınlanan burçlardan sonra diğer kalan burçları da merak içinde bekliyor. Kırık Kalpler için Astroloji Rehberi dizisinin 2. sezonunun yayınlanacağı duyuruldu. Peki, Kırık Kalpler için Astroloji Rehberi 2. sezon ne zaman başlayacak?

kako-sacx0Gr86qaRExgB

Kırık Kalpler için Astroloji Rehberi 2. Sezon Ne Zaman Başlayacak?

Çok sayıda başarılı oyuncunun bulunduğu Netflix orijinal yapım Kırık Kalpler için Astroloji Rehberi dizisinin 2. sezonu merakla bekleniyor. Dizi ekibi, dizinin beğenilmesi üzerine 2. sezonun yayınlanacağını duyurdu. Kırık Kalpler için Astroloji Rehberi dizisinin bu kadar beğenileceği tahmin edilmemişti. Beklenenden daha çok beğeni toplayan Kırık Kalpler için Astroloji Rehberi dizisinin 2. sezonunun yayın tarihinin planlanandan öne alındığı da belirtildi. Kırık Kalpler için Astroloji Rehberi yeni bölümleri ne zaman yayınlanacak, devam edecek?

kako-YSjrgLIfnwNlKFGq

Kırık Kalpler için Astroloji Rehberi Yeni Bölümleri Ne Zaman Yayınlanacak?

Her biri 30-40 dakika arasında olan bölümlerini yayınlayan Kırık Kalpler için Astroloji Rehberi dizisinin yeni sezonu büyük bir heyecanla bekleniyor. Her bir burcu ayrı ayrı bölümlerde inceleyen Kırık Kalpler için Astroloji Rehberi dizisinin yeni bölümlerinin ne zaman yayınlanmaya devam edeceği merak edilen konular arasında yerini almayı başardı. Kırık Kalpler için Astroloji Rehberi dizisinin yeni sezonu yaz aylarına doğru yayınlanacak.

Kırık Kalpler için Astroloji Rehberi Oyuncuları

İtalyan yapımı yeni Netflix dizisi Kırık Kalpler için Astroloji Rehberi'de yer alan karakterler oldukça beğenildi ve benimsendi. Kırık Kalpler için Astroloji Rehberi dizisinin karakterlerine hayat veren oyuncuların kim olduğu da merak ediliyor. Kırık Kalpler için Astroloji Rehberi oyuncuları kimler bir bakalım.

Meltem Cumbul ekranlara dönüyor! Mahsun Kırmızıgül'ün yeni dizisinde Meltem Cumbul ekranlara dönüyor! Mahsun Kırmızıgül'ün yeni dizisinde

Kırık Kalpler için Astroloji Rehberi dizisinin başrolünü Claudia Gusmano üstlendi. Kırık Kalpler için Astroloji Rehberi Alice rolünü Claudia Gusmano oynuyor. Öte yandan dizide Alice'in en yakın arkadaşı olan hem de iş arkadaşı olan astrolog rolünü ise Lorenzo Adorni oynuyor. Kırık Kalpler için Astoloji dizisinin astrologu Lorenzo Adorni'dir. Alice'in çalıştığı kanalın kreatif direktörü Davide'yi ise Michele Rosiello canlandırıyor. Alice'in aşık olduğu patronu rolünü Michele Rosiello ustalıkla oynuyor.

Kırık Kalpler için Astroloji dizisinde Claudia Gusmano, Michele Rosiello ve Lorenzo Adorni gibi isimlere dizi de Alberto Paradossi ve Esther Elisha gibi başarılı ve sevilen oyuncular da eşlik ediyor.