Star Tv'nin zamanında büyük ilgi gören Kiralık Aşk dizisinin başrol oyuncusu Fox TV'nin ilgi ile takip edilen Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Star Tv'de 2015 yılında yayınlanan ve büyük ilgi gören romantik komedi yapımı Kiralık Aşk dizisinin Yasemin'i Sinem Uslu ekranlara bomba diziyle dönüyor!

Başrollerinde Barış Arduç, Elçin Sangu, Salih Bademci, Nergis Kumbasar, Levent Ülgen ve Onur Büyüktopçu'nun yer aldığı Kiralık Aşk dizisinde Yasemin karakterine hayat veren Sinem Uslu Fox tv'nin başarılı dizisi Evlilik Hakkında Her Şey dizisine dahil oldu.

İrem Helvacıoğlu Senden Önce dizisinde! Ölene Kadar dizisi isim değiştirdi! İrem Helvacıoğlu Senden Önce dizisinde! Ölene Kadar dizisi isim değiştirdi!

Gökçe Bahadır, Sumru Yavrucuk, Tülin Ece Yazkan, Gökçe Eyüboğlu, Yiğit Kirazcı ve Sarp Akkaya'nın başrollerinde yer aldığı İngiliz yapımı The Split uyarlması Evlilik Hakkında Her Şey dizisine Sinem Uslu dahil oldu!

Arka Sıradakiler dizisi ile ünlenen daha sonra Huzur Sokağı dizisinde yer alan ve son olarak Kiralık Aşk dizisiyle ekrana gelen Sinem Öztürk evlendikten sonra Sinem Uslu olmuştu. Sinem Uslu Fox'un Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin kadrosunda dahil oldu.

sinem-ozturk-002846XH

Sinem Uslu'nun Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Melisa Önal karakterine hayat vereceği öğrenildi. Karakterin ayrıntıları ise henüz açıklanmadı. Melisa Önal karakterinin önümüzdeki günlerde diziye dahil olacağı öğrenildi. Yeni karakterin dizide hikayesi biten Songül karkaterinin yerine geçmesi bekleniyor.