Kiralık Aşk dizisinin küçük Esra'sı Melissa Giz Cengiz büyüdü! İşte Defne'nin küçük kardeşi Esra'nın son hali! Şimdi kaç yaşında?

Ekranların en uzun soluklu romantik komedi yaz dizisi Kiralık Aşk tekrar bölümleri ile Star Tv'de ekranlara geliyor.

Elçin Sangu ve Barış Arduç'un hayatlarında adeta yeni bir kapı açan Kiralık Aşk dizisi ekranların en uzun romantik komedi yaz dizisi ünvanına sahip. 

melissa-giz-cengiz-foto-galeri-6

Kiralık Aşk dizisinin Defne'si Elçin Sangu ve Ömer'i Barış Arduç şimdilerde aranan oyuncularken peki dizinin küçük oyuncusu Esra yıllar sonra nerede?

Kiralık Aşk dizisinde tatlılığı ile kendisine hayran bırakan küçük oyuncu Melissa Giz Cengiz dizinin tekrarlarının yayınlanmasıyla son hali merak edildi.

melissa-giz-cengiz-foto-galeri-11

Kiralık Aşk dizisinde Defne'nin kardeşi Esra'ya hayat veren Melissa Giz Cengiz artık genç bir kız. 2015 yılında Kiralık Aşk dizisinde henüz 8 yaşındayken oynayan Melissa Giz Cengiz şimdilerde 14 yaşında.

melissa-giz-cengiz-foto-galeri-3

Melissa Giz Cengiz hangi dizide oynuyor? Melissa Giz Cengiz Kimdir? Melissa Giz Cengiz son hali?

Melissa Giz Cengiz şimdilerde herhangi bir dizi yada filmde yer almıyor. Instagram hesabından paylaşımlar yapan Melissa Giz Cengiz ilerde yeniden oyunculukla ilgilenecek gibi görnüyor. Kiralık Aşk dizisi sonrası Güldüy Güldüy Çocuk ile ekrana gelen Melissa Giz Cengiz daha sonra Bir Dilek Tut ve Deniz ve Güneş adlı filmlerde yer almıştı.

Melissa Giz Cengiz'in sosyal medya hesabı "melissagizcengizz" 

Melissa-Giz-Cengiz-boyu-kimdir-oynadığı-filmler-son-hali-kaç-yaşında-boy-kilo-burcu-oynadığı-diziler-ailesi-babası-kimdir

İşte Melissa Giz Cengiz'in son hali..

Taş, Kağıt, Makas dizisi başrolleri Serra Arıtürk ve Ekin Koç oldu! Taş, Kağıt, Makas dizisi başrolleri Serra Arıtürk ve Ekin Koç oldu!

galeri_melissa-giz-cengiz