Dünyaca ünlü isim Kim Kardashian, eşi ünlü rapçi Kanye West ile boşanma aşamasında olmasına rağmen yeni bir aşka yelken açtığı magazin dünyasına bomba gibi düştü. 41 yaşındaki dünyaca ünlü sosyete Kim Kardashian’ın yeni sevgilisi en çok merak edilen konular arasında yerini aldı.

41 yaşındaki ünlü isim Kim Kardashian sık sık sosyal medya paylaşımları ve kişisel hayatı ile ilgili magazin gündemine gelmekte. Dünyaca ünlü isim Kim Kardashian’ ın dört çocuğunun babası olan ünlü rapçi Kanye West ile boşanma davası sürüyor. Reality Show yıldızı Kim Kardashian ve rapçi eşi Kanye West şubat 2014 tarihinde evlenmişti. Çiftin boşanma nedeni olarak da şiddetli geçimsizlik sonucu boşanma davası açtığı söylenmişti.kako-7oNepuzHT7gJACMO

Aras Bulut İynemli ve Taner Ölmez Deha dizisi başrolünde! Aras Bulut İynemli ve Taner Ölmez Deha dizisi başrolünde!

Kim Kardashian’ ın Yeni Sevgilisi Kim?

Dünyaca ünlü Kim Kardashian ve ünlü repçi Kanye West’ in boşanma nedenleri uzlaşmaz farklılıklar olduğu söylendi. Ayrıca, rapçi West’in Amerikan başkanı olmak için başarısız bir girişimde bulunması süreci de  çiftin ilişkilerine zarar verdiği iddia edildi.  41 yaşındaki Kim Kardashian ve 44 yaşındaki Kanye West ‘ in dört çocuğu North, Saint, Chicago ve Psalm’ ın ortak velayetin istendiği de bilinmekte. Söylenenler arasında Kim Kardashian’ ın boşanma sonrasında kendisi ya da West tarafından eş desteği verme yetkisinin bitirilmesini de istedi.

41 yaşındaki Kim Kardashian ve 44 yaşındaki Kanye West ayrıca evlilik sözleşmesine de sadık kaldı. Çift evlilik antlaşmasına itiraz etmediler. 2,2 milyar dolarlık serveti olan dünyaca ünlü çiftin mülk antlaşması yaptığı iddia edildi. Kim Kardashian ve Kanye West çiftinin boşanma sürecini dostane yürüttüğü söyleniyor.

Dünya magazin gündeminden düşmen Kim Kardashian’ ın boşanma davası sürerken yeni aşklara yelken açtığı dünya magazin gündemine bomba gibi düştü. 41 yaşındaki Kim Kardashian, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda Pete Davidson'la oynadığı skeçte öpüştükten sonra aşk yaşamaya başladığı dedikodular arasında yer aldı.

kako-ZrP2UfZa7hHywqT0

Kim Kardashian’ ın Yeni Sevgilisi Kaç Yaşında, İşi?

41 yaşındaki Kim Kardashian’ ın aşk yaşadığı iddia edilen Pete Davidson’ ın adını son yıllarda çok sık duyar olduk. Magazin dünyasının bir anda en çok konuşulan isimlerinden olan Pete Davidson pek çok ünlü kadın ile yaşadığı haberleri ile gündemde yer aldı. Amerikalı komedyan Pete Davidson son olarak da Kim Kardashian ile birlikte olduğu iddia edildi.

Reality Show yıldızı Kim Kardashian ve rapçi eşi Kanye West ile boşanma davası sürerken adının ünlü komedyen Pete Davidson ile anılması gündeme bomba gibi düştü. İş kadını ve TV yıldızı son zamanlarda kendi markasının çıkardığı yeni koleksiyonun tanıtımıyla göndeme gelen Kim Kardashian, bu kez 27 yaşındaki Pete Davidson ile gündeme geldi.

41 yaşındaki Kim Kardashian ve 27 yaşındaki Pete Davidson geçtiğimiz günlerde Saturday Night Live adlı programda canlı yayında öpüştüler. Çiftin yıllardır tanıştığı ancak programdan sonra aralarında bir yakınlaşma olduğu iddialar arasında yer aldı. Dünyaca ünlü Kim Kardashian ve Amerikalı komedyen Pete Davidson arasında 14 yaş farkının olduğu da gözlerden kaçmadı.

Kim Kardashian ve Pete Davidson’ ın geçtiğimiz günlerde Kaliforniya’da bir eğlence parkına birlikte gittiği ve çiftin bütün gece öpüştüğü, ele ele gezdikleri iddia edildi. Ünlü komedyen Pete Davidson birçok ünlü kadın ile de anılmıştı. 21 yaşındaki Pete Davidson, 2018 yılında ünlü şarkıcı Ariana Grande ile de nişanlanmıştı. Kısa süren nişanın ardından Margaret Qualley, Kate Beckinsale, Kaia Gerber ve Phoebe Dynevor gibi ünlü isimlerle de olan ilişkileri ile gündeme gelmişti.