Ünlü oyuncu Kerem Bürsin yeni dizisi Lemi için hazırlıklarını sürdürüyor. Magazin muhabirlerinin sorularını yanıtlayan Kerem Bürsin, Lemi dizisine dair önemli ipuçları verdi. Lemi dizisindeki kadın başrol oyuncusunun kim olacağı ise merak konusu oldu. İşte Kerem Bürsin’den çarpıcı açıklamalar…

Dijital bir medya platformunda yayınlanacak olan Lemi dizisi için geri sayım başladı. Kerem Bürsin’in başrolünde yer alacağı dizi, sadece ülkemizde değil yurt dışında da merak konusu oldu. Lemi dizisinin detayları ise sır gibi saklanmaya devam ediyor. Magazin muhabirleri ile bir araya gelen ünlü oyuncu Kerem Bürsin ise yeni projesine dair açıklamalarda bulundu. Son olarak Sen Çal Kapımı dizisinde yer alan Kerem Bürsin, başarılı performansı ile şöhretini uluslararası arenaya taşımıştı. Özellikle İspanya’da çok sevilen oyuncu geniş bir hayran kitlesine ulaştı. Sen Çal Kapımı dizisindeki partneri Hande Erçel ile yaşadığı aşk da tanınırlığının artmasına neden oldu. Hande Erçel’den önce Serenay Sarıkaya ile uzun bir ilişki yaşayan Kerem Bürsin özel hayatıyla da dikkatleri üzerine çekti. Bugüne kadar yaşadığı ilişkilerde partnerlerini destekleyici rol oynaması, kibar ve beyefendi tavırları ile öne çıktı. Sosyal sorumluluk projelerine de destek veren Kerem Bürsin, kadın haklarını savunan demeçleri ile gündemde yer aldı. 

6348ee7a4e3fe0199ca2b58f

Lemi dizisi kadın başrol oyuncusu kim olacak?

Bilgisayar Bileşenlerini Doğru Seçme Rehberi Bilgisayar Bileşenlerini Doğru Seçme Rehberi

Lemi dizisi için yoğun bir şekilde çalıştığını ifade eden Kerem Bürsin, bugüne kadar canlandırmadığı bir karaktere hayat vereceğini açıkladı. Lemi dizisinin kadın başrol oyuncusunun kim olacağı sorusuna ise çarpıcı bir yanıt verdi. Dizi ve film sektöründe kadınlara gereken değerin verilmediğini ifade eden oyuncu, sistemin değişmesi gerektiğinin altını çizdi. Kadın oyuncuların meta olarak değerlendirilmesinin doğru olmadığını belirtti.