Ünlü oyuncu Kerem Bürsin uzun bir aranın ardından ekrana geri dönme kararı aldı. Setten ilk fotoğrafı paylaşan Kerem Bürsin hayranlarına mesaj verdi. Peki, Kerem Bürsin’in yeni dizisi ne zaman yayınlanacak? Lemi dizisinin konusu nasıl olacak? Kerem Bürsin’in partneri kim? İşte detaylar…

İrem Helvacıoğlu Senden Önce dizisinde! Ölene Kadar dizisi isim değiştirdi! İrem Helvacıoğlu Senden Önce dizisinde! Ölene Kadar dizisi isim değiştirdi!

Kerem Bürsin, Hande Erçel ile başrollerini paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisi ile uluslararası arenada şöhret kazanmayı başardı. Özellikle İspanya’da geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başaran Kerem Bürsin, yeni dizi projeleri için çalışmalarını sürdürüyor. Yakışıklı oyuncunun yeni dizisi belli oldu. Dijital bir platformda yayınlanacak olan Lemi dizisinin başrolünde Kerem Bürsin yer alacak. Kerem Bürsin’in yeni partneri ise genç oyuncu Ebrar Demirbilek olacak. Ay Yapım tarafından yapımcılığı üstlenilen Lemi dizisinin dijital platformdan televizyon ekranına taşınma ihtimali de bulunuyor. Osman Kaya’nın yönetmen koltuğunda oturacağı Lemi dizisi için cast çalışmaları da devam ediyor. Sete çıkan ekibin çok heyecanlı olduğu bilgisi Kerem Bürsin tarafından paylaşıldı. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan ünlü oyuncu, ‘’yakında’’ notunu düştü. Kerem Bürsin’in kanlar içerisindeki fotoğrafı ise dikkat çekti. 

5ea2923270380e178418f289

Lemi dizisi ne zaman yayınlanacak?

Ay Yapım’ın yüksek prodüksiyon bütçesi ile hazırlıklarını sürdürdüğü Lemi dizisinde ünlü bir filozoftan yola çıkılacağı öğrenildi. Lakin, dizinin tarihi özellikler taşımayacağı; günümüz şartlarına uyarlanacağı belirtildi. Kerem Bürsin’in partnerinin Ebrar Demirbilek olması da soru işaretlerini beraberinde getirmişti. Küçük oyuncu ile baba kız karakterlerini canlandırmaları bekleniyor. Diğer seçenek ise Lemi karakterinin küçük kız çocuğuna hamilik yapması olarak değerlendiriliyor. Öte yandan Kerem Bürsin’in tek partneri Ebrar Demirbilek olmayacak. Melisa Şenolsun ve Ayça Ayşin Turan isimleri kulislerde konuşulmaya başlandı. Lemi dizisinin çekimleri için İspanya’da da set kurulacağı öğrenildi. Lakin, dizinin ana çekimleri İstanbul’da gerçekleştirilecek. Lemi dizisinin Kasım ayı içerisinde yayınlanması planlanıyor.