Ekranlarda birçok yarışma programı yayınlanıyor bilindiği üzere. Birçok sunucu ve onlardan çok daha fazla çeşitte de yarışmacı oluyor. Dolayısı ile ilginç diyaloglar yaşanıyor. Kenan İmirzalıoğlu neden gerildi? Kenan İmirzalıoğlu artık dayanamadı. Kenan İmirzalıoğlu neden tepki verdi?

2011 tarihinden beri ATV ekranlarında yayınlanan yarışma programı “Kim 500 Milyon İster” bilindiği üzere sırası ile değerli isim Kenan Işık, Selçuk Yöntem, Murat Yıldırım ve son olarak Kenan İmirzalıoğlu ile geldi. Birçok yarışmada olduğu üzere halen sunuculuğunu Kenan İmirzalıoğlu’nun yaptığı “Kim 500 Milyon İster” adlı yarışmada dönem dönem sorulara ilginç cevaplar gelmekte.

500

Birçok bilgi yarışmasının yer aldığı ekranlarda yeni adı ile “Kim Milyoner Olmak İster” adlı yarışma her zaman olduğu gibi gerek sunucunun ağırlığı gerekse yarışmacıların kalitesi ile her dönemin en kaliteli yarışma programı olarak algılanmakta. Uzun seneler boyunca, ekranlarda kalitesi ile yer edinmiş bu kadar iddialı ve kaliteli yapımda haklı olarak izleyici kadar sunucu da yüksek bilgi ve iddia düzeyinde yarışmacı beklentisine girmekte.

Yarışma sorularına zaman zaman öyle cevaplar öyle yaklaşımlar geliyor ki ekran karşısında her defasında daha önceki sunuculara olduğu gibi Kenan İmirzalıoğlu’nun da sabrına ve sakin yaklaşımına şapka çıkartıyoruz.

Cansu Tosun'un annesi Serpil Tosun Kirli Sepeti dizisine konuk oluyor! Cansu Tosun'un annesi Serpil Tosun Kirli Sepeti dizisine konuk oluyor!

kenan 2

En son yayınlanan bölümde anlattıklarımıza uygun olarak bir yarışmacının cevabı üzerine Kenan İmirzalıoğlu’nun “iyi ki çekildin” yorumu akıllara “Kenan da artık dayanamıyor” yorumlarını getirerek sosyal medyada tepki olarak yorumlandı.

Sorulan soruda Yeşilçam’ın hiç kötü rol oynamayan aktör olarak sorulan sorudan çekilip, seçeneklerde yer alan ve hem akıllarımıza hem Türk Televizyon Tarihine kötü adam rolleri ile yerleşen Erol Taş’ı cevap olarak düşündüğünü dile getiren yarışmacıya kibarca ve sakin olarak başka ne söylenebilirdi ki?

Kenan İmirzalıoğlu nezdinde tüm bilgi yarışması sunucularına sabır diliyoruz bizler de.