Kemal Gülman kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Mesleği? Türkiye’nin en zengin iş insanlarından biri olarak bilinen Kemal Gülman hakkında bilinmeyen ve merak edilenler?

Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri

1952 yılında kurulan ve gayrimenkul, ticaret, sanayi vb. alanlarda faaliyet gösteren Gülman Group'un sahibi ve CEO'sudur.

1932 doğumlu olan Kemal Gülman Türkiye’nin ilk yüz zengin ismi arasında 50. Sıradaki yeri  ile biliniyor. 

Kemal Gürman 2

Kendisinden 32 yaş küçük olan Feryal Gülman ile olan evliliği ile magazinde yer edinen Kemal Gülman boşanma haberleri sonrası yaşanılan ve gündeme gelen haberler ile bilindiği üzere Televizyon dizilerinden Yasak Elma senaryosununda esinlendiği evlilik yaşayan iş adamı olarak gündeme gelmişti ayrıca.

Kemal Gürman 3

Son olarak iki senedir aşk yaşadığı hem avukatı hem sevgilisi olan Eda Cideli ile Nice seyahati dönüşü boşanmak üzere olduğu eşi Feryal Gülman ile pişti oldu. Gazetecilere “belasını arıyor bu kadın” diye zehir zemberek sözler sarfeden zengin işadamının bir dönem de Feryal Gülman’a şiddet uyguladığı haberi Feryal Gülman tarafından bizzat dile getirilmişti.