Ali İhsan Varol'un sunumuyla büyük beğeni kazanan Kelime Oyuncu yarışması sezon finali yapıyor.

Genel kültürü artırıcı ve beyin jimnastiği etkisiyle bilinen Kelime Oyunu yarışma programı, pek çok program ve dizi gibi sezon finali kararı aldı. Büyülü etkisini korumak için de finali yaparken bir ilki gerçekleştirdi.

Kelime Oyunu Damgasını Vurdu 

Yıllara meydan okuyan bir reyting skalasına sahip Kelime Oyunu, en çok izlenen projeler arasında yer alıyor. Yaş ortalaması hayli değişik olan izleyici kitlesi ise, programın ara vermesine üzülüyor ve özlemle başlayacak olan yeni bölümleri bekliyor. 

Teve2 ekranlarında düzenli bir şekilde yayın hayatına devam eden program, yaptığı sezon finaliyle damgasını vurdu ve farkını ortaya koydu. Eğlenceyi ve heyecanı bir arada götüren yarışma, damgasını vuracak bir ilkle finalini yaptı. Son bölümünde öğrencilerin sorularına yer veren platform, farkını yine ortaya koydu.

Ali İhsan Varol’un sunuculuğunu yaptığı yarışma, gençlere yer vererek bilgi seviyesini artırırken eğlendirmeyi unutmuyor. Seyirciler kadar soruyu hazırlayan öğrencilerin de heyecanlı olduğu son bölüm yarışmacıların unutamayacakları bir gün geçirmesini sağlıyor. Soruların hazırlığını yapan Konya Ereğli Sümer Ortaokulu 5. Sınıf öğrencileri aslında bir proje ödevi ortaya koyuyor. Son derece başarılı ve farklı sorulara imza atan öğrenciler daha önce deneyimlemedikleri bir tecrübeyi yaşamış oluyor.

kelime_656

Proje başlığı olarak Kelime Oyununa Yarışma Soruları Hazırlama olunca, öğrenciler ve öğretmenler arasında kıyasıya bir rekabet başlıyor. Sadece 14 kişiye yer verilen proje ödevi başarıyla tamamlanıyor ve program ekibine sunuluyor. Ali İhsan Varol ve ekibi tarafından özveriyle incelenen sorular gayet çarpıcı bulunuyor ve yarışmacılara yöneltiliyor. 

Kelime Oyunu Yarışması Bir İlki Gerçekleştirdi 

Hafta içi her akşam saat 19.45 te görmeye alıştığımız Kelime Oyunu ekibi bir süreliğine dinlenmeye çekildi. Seyircisini yepyeni ve dopdolu programlarla tekrar karşılamak için mola veren programın uzun süre daha devam etmesi konuşuldu. 2009 yılından beri ekranlarda hız kesmeden yayın hayatına devam eden başarılı program, her dönem özel gün ve bayramlarda yenilikler yapmayı unutmadı.

Son olarak yine bir sürprizle karşımıza çıkan Kelime Oyunu izleyicinin heyecanını hep yüksekte tutmayı başardı. Gelecek programlar için yeni konseptler ve sürprizler düşünen ekip, uzun bir molayı hak etti. Sunuculuğunu renkli kişiliğiyle yapan Ali İhsan Varol, neşesini ve nezaketini her bölümde yarışmacıya da seyirciye de aktardı.

GAİN'in yeni dizisi Arjen çekimlerine başladı GAİN'in yeni dizisi Arjen çekimlerine başladı

Programın sezon finali ardından 19.45 saatlerini doldurmak için ne yapacağını bilemeyen programın müdavimleri ise şimdiden geri sayıma başladı. Öğrenci, çalışan, ev hanımı gibi her kesimden yoğun hayran kitlesine sahip olan Kelime Oyunu, başarısını samimiyetine ve istikrarına borçludur. Yaklaşık 13 senedir ekranda olmayı başarmış nadir yapımlardan olan program, daha uzun soluklu olarak yayın hayatına devam edecek

5ce3dda44020111d0865afd9

Programda soruların başarıyla bitirilmesi sonrasında Ay sonu gerçekleştirilen tur finalleri yarışmacıların hayatlarında unutamayacakları anlar yaşamasını sağlıyor. Gülümsemenin ve heyecan terlerinin birbirine karıştığı anlara tüm seyirci şahit oluyor. Bu heyecana soruları hazırlayarak orta okul öğrencilerinin de dahil olması programa artı bir ivme kazandırıyor. 
Sezon finalinde yaşanan ilkle program bitmesine rağmen konuşulmaya devam eden Kelime Oyunu, son hamlenin etkisinin daha uzun süre konuşulacağını ifade ediyor.

Sunuculuğunu çok başarılı bir şekilde yürüten Ali İhsan Varol için kısa bir süre dinlenme dilimi olsa da, tatil boyu yeni sorular hazırlamanın tam fırsatı olduğunu söylüyor. Projesini çok uzun soluklu devam ettiren ünlü sunucu heyecan kaybetmeden ilerleyişini devam ettireceğe benziyor. Tüm hazırlıkların bitiminin ardından program ekibi tekrar buluşup  kaldığı yerden izleyici karşısında olmayı bekliyor.