Keanu Reeves'den film ekibindeki tüm çalışma arkadaşlarına 9 Bin TL'lik hediye! Yani anlayacağınız Keanu Reeves yine gönülleri fethetti!

Mütevaziliği ile bilinen Keanu Reeves yine gönülleri fethetti!  John Wick 4 filminin çekimlerini tamamlayan ünlü aktör Keanu Reeves ekip arkadaşlarına kutlama hediyesi aldı.

Keanu Reeves'ten ekip arkadaşlarına pahalı hediye! Ünlü aktör Keaunu Reeves'in film ekibindeki herkese bri tanesinin 9 bin dolar olduğu (yaklaşık 86 bin TL) saat aldığı öğrenildi.

Meryem Uzerli’ den Şaşırtan Film Müjdesi Meryem Uzerli’ den Şaşırtan Film Müjdesi

Mütevazi yaşamı ile bilinen Keanu Reeves'in bu davranışı yine kendisine hayran bıraktı.

Hollywood'un en duyarlı oyuncularından biri olarak bilinen Reeves, başrolünde yer aldığı John Wick 4'ün çekimlerinin bitmesiyle ekip arkadaşlarına büyük bir jest yaptı.

57 yaşındaki ünlü oyuncu, Paris'te filmin son sahnelerinin tamamlandığı gün dublör ekibine jest yaptı. Reeves, lüks ünlü bir markaya ait saat hediye etti. Saatlerin tanesinin fiyatının 9 bin dolar olduğu öğrenildi. Çalışanların o anları sosyal medyadan paylaşmasıyla Reeves yine takdir topladı.

Keanu Reeves'in mütevaziliği hakkında çıkan haberler için Avustralyalı oyuncu Toby Leonard Moore, söylenenlerin gerçek olduğunu Reeves'in öyle biri olduğunu açıklamıştı. Toby Leonard Moore, Keanu Reeves ile ilgili şehir efsanesi gibi anlatılan her şeyin gerçek olduğunu söylemişti.