ATV ekranlarında geçtiğimiz Cumartesi günü başlayan yeni dizi Kardeşlerim konusu ve oyuncuları ile merak edilmiş ve heyecanla beklenmişti.

Öyküsü Gül Abus Semerci’ye ait, Serkan Birinci’nin ise yönetmeni olduğu dizide anne ve babasını kaybeden ve hayatta başka tutunacak bir şeyleri kalmayan dört kardeşin dramı işleniyor. Celil Nalçakan’ın ismi ile dikkatleri üzerine çeken Kardeşlerim oyuncu kadrosunda Celil Nalçakan, Halit Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu, Simge Selçuk, Yiğit Koçak, Su Burcu Yazgı Coşkun, Aylin Akpınar, Onur Seyit Yaran, Gözde Türker, Cihan Şimşek, Damlasu İkizoğlu, Melis Minkari, Recep Usta ve Seda Kırımlıoğlu yer alıyor. 

Bahar dizisi yayın tarihi oyuncu kadrosu ve konusu belli oldu Bahar dizisi yayın tarihi oyuncu kadrosu ve konusu belli oldu

Daha önceden de birçok projede ebeveynlerini yitirip hayatta yalnız kalan kardeşlerin konusunun işlendiğini biliyoruz fakat bu dizide hikayenin gidiş yönü çok daha farklı ve karakter konumlandırmaları çok daha çarpıcı ve alışılmışın dışında gibi. 

kardeşlerim 2

Hikâyenin konusu kadar merak edilen oyuncular arasında bir isim öne çıktı. Gözü pek, güçlü ve yırtıcı bir karakter olan Nebahat’i canlandıran güzel oyuncu Simge Selçuk. Son projesi Zümrüdüanka dizisinden sonra Kardeşlerim ile tekrar ekranlara gelen Simge Selçuk canlandırdığı karakterin ters köşe olmasından mıdır bilinmez, bir anda akıllara yer aldığı ilk dizi olan ve bir kuşağın gönlünde apayrı bir yeri olan TRT yapımı Ferhunde Hanımlar’ı getirdi. Ferhunde Hanımlar’ın küçük kızı Yonca’sı şimdi güçlü ve alımlı bir kadın olarak Nebahat rolü ile Kardeşlerim dizisinde karşımızda. Bizler de bu vesile ile hem Ferhunde Hanımlar’ı anmış olduk hem de ergen kız Yonca’nın değişimine bir an için bakakaldık.

ferhunde yonca

Peki geçmişi ile, aldığı roller ile Simge Selçuk aslında kim?

1975 Ankara doğumlu olan Simge Selçuk, Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Bölümünden mezun. Oyunculuğa ilk olarak Ferhunde Hanımlar dizisi ile başlamış ve sonrasında bir çok projede rol almıştır.

İlk aşkı olan ve yine Ferhunde Hanımlar ’da birlikte rol aldığı Tamer Karadağlı ile altı senelik çok özel bir birliktelik yaşadığını daha önceden belirtmiş olan Simge Selçuk’un adı bir dönem de Gökhan Tepe ile anılmıştı.

Son dönemlerde özel hayatı ile ilgili bir bilgiye rastlamadığımız Simge Selçuk’u aslında başarılı oyunculuğunun yanında özel kılan bir diğer sebep ve bilinmeye değer bilgi ise gerçek anlamda bir hayvan sever olması.

KARDEŞLERİM NEBAHAT KİMDİR?

Acımasız bir iş insanı Akif ile evli, 40 yaşında alımlı ve güzel bir kadın. Güzelliği kadar kurduğu mutlu aile tablosu ve çocukları için her şeyi göze alabilecek kadar cesur.