ATV ekranlarının ikinci sezonunu yaşayan dizisinde sürpriz bir karar alındı. Kardeşlerim’de beklenmedik Karar Ne? Kardeşlerim dizisinde senaryo değişiyor mu?

ATV ekranlarında ilk olarak 20 Şubat 2021 tarihinde yayınlanan genel olarak çekimleri İstanbul Fatih’te geçekleşen dizi ekranlardaki başarısını sürdürürken dikkatleri üzerine çeken bir karar aldı.

Genco Özak Adım Farah dizisine katıldı! Genco Özak Adım Farah dizisine katıldı!

halit3

Yönetmenliğini Serkan Birinci’nin yaptığı, senaryosunu Gül Abus Semerci’nin yazdığı Kardeşlerim dizisi oyuncu kadrosunda ise Celil Nalçakan, Halit Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Ahu Yağtu, Fadik Sevin Atasoy ve Simge Selçuk gibi isimler yer alıyor.

ATV ekranlarının ikinci sezonunu yaşayan dizisinde sürpriz bir karar alındı. Kardeşlerim’de beklenmedik Karar Ne? Kardeşlerim dizisinde senaryo değişiyor mu?

halit1

Kardeşlerim dizisi konusu bilindiği üzere özetle hayat ile birlikte kopmadan mücadele veremeye çalışan dört kardeşin yaşam mücadelesi üzerine kurulu.

Yılın Drama Dizisi ödülü sahibi olan Kardeşlerim Dizisi başarısını öyküsü ve oyuncularından alırken izleyiciyi şok edecek kararı neden aldı tartışma konusu oldu.

Kardeşlerim dizisinden Halit Özgür Sarı’nın ayrılacağı haberi gündeme bomba gibi düştü. Dizide Kadir karakterini vanlandıran Halit Özgür Sarı’nın ayrılık haberleri dolaşırken kimse başrol oyuncusunun ayrılacağına inanmamıştı.

Daha önce dizinin fragmanında yer verilen Kadirin öldüğüne yönelik sahnelere seyirci inanmak istemedi fakat başarılı oyuncu Halit Özgür Sarı’nın 29. Bölüm itibari ile projeden ayrılacağı kesinleşti.

halit2

Diriliş Ertuğrul, Şampiyon, Hakan Muhafız, Kırrmızı Oda ile daha önce ekranlarda rol alan genç yetenek Kardeşlerim dizisinde başarılı performansı ile yine büyük bir beğeni toplamıştı. Bu karar Kardeşlerim izleyicisini gerçekten çok üzecek bir haber oldu.

Kardeşlerim senaryosunda şimdi nasıl bir değişikliğe gidileceği ise ayrı bir merak konusu oldu.