Kardeşlerim dizisi ATV ekranlarının fenomen dizisi Kardeşlerim’de bu hafta  gerilim dolu sahneler izleyiciyi bekliyor.

Anne ile babasını arka arkaya kaybeden dört kardeşin hikayesini anlatan dizi kimi zaman dram kimi zaman komedi içeriyor.  Aynı zamanda dizide bol entrika ve aşk  sahneleri de mevcut. 

Genç yetenekler ve farklı senaryoların kaleme alındığı dizi her hafta izleyicisini ekrana bağlamayı  başarıyor. Her bölümü ile izleyicilerde büyük merak uyandıran dizi ekibi başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor. Dizinin en renkli sahnesi,  ise hiç kuşkusuz kostüm balosu olacak. Yeni bölümün fragmanı izleyiciler tarafından da çok merak edildi.

Perihan Ünlücan Arka Sokaklar'a veda etti! Perihan Ünlücan Arka Sokaklar'a veda etti!

Geçen sezon ATV ekranlarında reyting rekorları kıran ve listede birinciliği elinden bırakmayan kardeşlerim dizisi bu sene  yerini bir başka diziye kaptırdı.  Reyting rekortmenliğini TRT 1 dizisi Gönül Dağı’na kaptıran Kardeşlerim,  Bu sezon da tekrar  birinciliğe yükselmek için  çaba sarf ediyor. Dizinin geçen hafta yayınlanan bölümünde şunlar olmuştu:

Doruk, Akif’in baskılarına rağmen kendi ayaklarının üzerinde durmak için uğraşırken, Ömer çekiliş parasını alan Şengül’e çok öfkelenmiştir. Nebahat’ın, Suzana Sunmuş olduğu teklif beklenmedik sonuçları ortaya çıkartırken Kadir ise Melisa'nın hiç beklemediği bir  hamile yapar. Harika’ya jest yapmak için daha çok para kazanmak isteyen Oğulcan bulaştığı işin gerçek yüzünden habersizdir.

Kardeşlerim dizisinin bu hafta yayınlanacak 27. bölümüne ise okulda düzenlenen maskeli balo damgasını vuracak. Yeni bölümde gerçekleşecek olaylar yeni bölümün renkli geçeceğinin de göstergesi oldu. İzleyiciler yeni bölüm için oldukça heyecanlı.

Genç oyuncu , Burcu Su Yazgı Coşkun ve genç yetenek  Onur Seyit Yaran tarafından canlandırılan Asiye ve Doruk dizinin en sevilen oyuncular arasında yer alıyor.  Sessiz ve sakin karakteriyle bilinen Asiye’nin son bölümlerde dizideki hırçınlığı izleyicinin büyük tepkisini görüyor.