Yeni sezonun merakla beklenen dizilerinden biri Kardeşlerim dizisi. Yeni sezonun yeni bölümleri izleyiciler tarafından merakla bekleniyor.

Cennetin Çocukları dizisinin adı değişti! Yeni adı şaşkınlık yarattı… Cennetin Çocukları dizisinin adı değişti! Yeni adı şaşkınlık yarattı…

Kardeşi dizisinin izleyicileri için güzel bir haberimiz var.ATV ekranlarında yayınlanan Kardeşlerim dizisi geçen sezona  damgasını vurmuştu. Cumartesi akşamı yayınlanan ve genç oyuncuları ile televizyon ekranlarına gelen,dizi izleyicilerin kalbini fethetti. Öyle ki Kardeşlerim dizisi kısa sürede zirveye ulaştı. Geçtiğimiz sezon reyting rekorları kıran dizinin yeni sezonunda da başarılı olması bekleniliyor. Yeni sezona çok az bir süre kala Kardeşlerim dizisinin izleyicileri, yeni sezonda olacakları merakla bekliyor.

Geçtiğimiz haziran ayında  sezon finali yapan dizi,  izleyicileri bir sonraki sezon için oldukça heyecanlandırmıştı. Birinci sezonun son bölümünde Kadir, suçsuz  olduğu halde gözaltına alınmış ve hapishaneye girmişti. Kardeşleri ise, abilerinin polis ekipleri tarafından gözaltına alınmasını göz yaşlarıyla izlemişti.

Şimdi  Kardeşlerim dizisinin izleyişleri, merakla ikinci sezonda Kadir’in durumunun ne olacağını ve  dizinin gidişatını merak ediyor. Kardeşlerim dizisinin  yeni sezonun ilk bölümünün ne zaman yayınlanacağı  merak içinde beklenirken izleyicilere sürpriz bir haber geldi. Gelen son dakika haberine göre dizinin ikinci sezon ilk bölümü 11 Eylül Cumartesi akşamı yayınlanacak. Kardeşlerim dizisi ATV ekranında olacak.

Kardeşlerim dizisinin yeni sezonun oyuncu kadrosuna, Miss Turkey 2019 finalistlerinden Nazlı Can Çetin dahil olurken Akif’in gayrimeşru oğlu olarak yeni sezonla karşımıza çıkacak olan Kaan’ı da, yakışıklı oyuncu Eren Ören canlandıracak. Kaan özellikle büyük aşk yaşayan Asiye il Doruk’un arasını bozacak.

Kardeşlerim dizisi kadrosuna dahil olan Nilsu Yılmaz, Cemile Akgün karakterine hayat verecek.  Diğer yandan usta oyuncu Ahu Yağtu’nun canlandırdığı Suzan karakterinin de ablası ortaya çıkacak. Suzan’ın ablasının dizde nasıl bir yeri  olacağı ve bu karakteri kimin canlandıracağı henüz netlik kazanmadı hikayede nasıl bir yeri olacağı ve kimin tarafından canlandırılacağı konusunda bir açıklama yapılmadı.