Trt1 ekranlarında yeni yayınlanmaya başlayan Kara Tahta dizisi izleyiciler tarafından keyif içerisinde takip ediliyor. Her hafta ekrana gelen dizi ile ilgili ise son dakika bir gelişme yaşandığı ortaya çıktı.

Dizide Yasemin den büyük bir kumpas dikkat çekmeyi başardı. Kara Tahta dizisinde. Yaseminden büyük kumpas haberinin detaylarını yazımız içeriğinde inceleyebilirsiniz.

Her hafta fırtınalar estiren dizi yeni bölümü ile yine nefeslerin tutulmasına neden olacak. İzleyiciler ise yeni bölümü merak ve heyecan içerisinde bekliyor. Dizinin yeni bölümü ile reyting rekorları kıracak. Dizinin bu hafta ki bölümüne ise Yaseminin büyük kumpası damgasını vuracak. Yeni bölüm Trt1 ekranlarında yer alacak.

Kara Tahta Dizisine Yaseminin Büyük Kumpası Damga Vuracak

Her bölümü heyecan ve merak içerisinde beklenen Kara Tahta dizisi yeni bölümü ile yine bombayı patlatacak. Dizinin yeni bölümüne ise Yaseminin büyük kumpası damgasını vuracak. Yeni bölüm yine nefeslerin kesilmesine neden olacak. Dizi ile ilgili ise bomba bir gelişme yaşandığı ortaya çıktı. Yaseminden büyük bir kumpas kurulacak. Kara Tahta dizisi yeni bölümü ile gündemde yer almayı başaracak. Başrollerinde Furkan Andıç, Miray Daner ve Cengiz Bozkurt gibi ünlü isimlerin yer aldığı Kara Tahta, yeni bölümü ile seyirciler ile buluşmaya hazırlanıyor.

Taş, Kağıt, Makas dizisi başrolleri Serra Arıtürk ve Ekin Koç oldu! Taş, Kağıt, Makas dizisi başrolleri Serra Arıtürk ve Ekin Koç oldu!

Kara Tahta Dizisinde Şok ve Yeni Gelişme

0x0--kara-tahta-yeni-bolum-izle-trt-1-canli-1-haziran-carsamba-kara-tahta-8-bolum-izle-1654086738887

Trt1 ekranlarında yer alan Kara Tahta dizisinde şok ve yeni bir gelişme yaşandı. Kara Tahta dizisinde Yaseminden büyük kumpas olayı gün yüzüne çıkacak. Yeni bölümde sürpriz bir gelişme yaşanacak. İzleyiciler bu olay karşısında ise büyük bir şaşkınlık yaşayacaklar. Söz konusu dizide yeni bir olay ortaya çıkacak. Güçlü isimlerin rol aldığı Kara Tahta dizisinde olaylar gün yüzüne çıkacak. TRT 1 ekranlarının en sevilen dizileri arasında yer alan Kara Tahta, 29 Haziran Çarşamba günü on birinci bölümüyle ekranlara gelecek

Kara Tahta Dizisinde Bu Hafta Neler Yaşanacak Sürpriz Gelişme

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Kara Tahta dizisinde her hafta yeni gelişmeler yaşanıyor. Peki, tanıtımları ile de büyük bir merak uyandıran dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak. Konuya dair detayları yazımız içeriğinde inceleyebilirsiniz. TRT 1 ekranlarının fenomenleri haline gelen dizi bu hafta da yine çok konuşulacak.

Dizide bu hafta yepyeni olaylar yaşanacak. Yeni bölüm ise merak ve heyecan içerisinde bekleniyor. Başrollerinde Furkan Andıç, Miray Daner ve Cengiz Bozkurt’un rol aldığı ve TRT1’in yeni dizisi olan Kara Tahta da Aylin’in bir anda ortadan kaybolması Atlas ve Irmak arasında büyük bir sorun yaratır. Irmak ise yaşanan bu olayda sürekli kendini suçlayıp durur. Dizide yaşanan bu gelişme ise olayların farklı bir noktaya gelmesini sağlar.

Kara Tahta Dizisi Bu Hafta da Bomba Etkisi Yaratacak

TRT 1 kanalında yer alan Kara Tahta dizisi hikâyesi ile seyircileri koltuklara kilitlemeyi başarıyor. Dizide bu hafta da çok konuşulacak olan olaylar yaşanacak. Aylin’in bir anda ortadan kaybolması farklı sorunları da beraberinde getirir. Tüm şehir ise Aylin’i bulmak için çabalarken diğer taraftan ise hiç tanınmayan bir kişi Aylin’i bulup getirir. Bu kişi ise Bekir’dir. Atlas ise Bekir’in bu olayda hiç te iyi niyetli olmadığı düşüncesine kapılır. Bu sebeple de yalnızca Irmak’la değil aynı zamanda Arif’le de büyük bir tartışma yaşar. Kara Tahta dizisinin yeni bölümünde öne çıkan detaylar bu yönde olacak. Yeni bölüm ise 29 Haziran Çarşamba akşamı TRT 1 ekranlarında yayında olacak.