Yönetmen koltuğunda Ender Mıhlar’ın oturduğu Kara Tahta dizisinin yayın günü için geri sayım başladı. Merakla beklenen dizinin oyuncuları arasında ünlü isimler yer alıyor. Kara Tahta dizisinin konusu, oyuncu kadrosu, nerede ve ne zaman yayınlanacağı dizi severler tarafından merak ediliyor. İşte detaylar…

Çekimleri İstanbul’da devam eden Kara Tahta dizisi hem hikayesi hem de oyuncu kadrosu ile bütün dikkatleri üzerine çekmişe benziyor. Dizinin yayın günü için dizi severler sabırsızlanıyor. Dizide birbirinden yetenekli oyuncular yer alıyor. Dizi severler Kara Tahta dizisinin konusunu, oyuncu kadrosunu, nerede ve ne zaman yayınlanacağını merak ediyor.

6_1280x720-35

Kara Tahta Dizisi Konusu Ne?

Yönetmen koltuğunda Ender Mıhlar’ın oturduğu, ÜS Yapım imzalı Kara Tahta dizisi hem hikayesi ile hem de oyuncu kadrosu ile dizi severlerin ilgisini çekmeyi başardı. Senaryosunu Erkan Birgören’in kaleme aldığı Kara Tahta dizisi bir aşk hikayesini ele alacak. Günümüzün en hassas konularından biri olan aşk hikayesi izleyicileri ekranlara kilitleyecek gibi görünüyor.

ÜS Yapım imzalı, senaryosunu Erkan Birgören’in kaleme aldığı ve yönetmen koltuğunda Ender Mıhların oturduğu Kara Tahta dizisi yarım kalmış bir hikayeyi inceleyecek. Dizide Atlar ve Irmak’ın aşk öyküsü ekranlara gelecek. Fragmanı yayınlanan dizinin yayın heyecanı arttırdığı görülmekte. Fragmanda, “söylesene Atlas, neden geri döndün? Yarım kalan sevdan için mi, geçmişinle hesaplaşmak için mi?” sözleri dikkat çekti. Bu fragman ile Kara Tahta dizisi şimdiden bütün dikkatleri üzerine çekmiş durumda.

3_1280x720-118

Kara Tahta Dizisi Oyuncu Kadrosunda Kim Var, Nerede ve Ne Zaman Yayınlanacak?

Aras Bulut İynemli ve Taner Ölmez Deha dizisi başrolünde! Aras Bulut İynemli ve Taner Ölmez Deha dizisi başrolünde!

Senaryosunu Erkan Birgören’in kaleme aldığı Kara Tahta dizisi hikayesi ile şimdiden dizi severleri etkisi altına aldığı aşikâr. Yeni sezon dizileri arasında yer alan Kara Tahta hikayesi ile sezonun en iddialı dizi olmaya aday. Merakla beklenen dizide yer alan ünlü isimler de dizinin yayın gününü heyecanla bekliyor.

ÜS Yapım imzalı ve yönetmen koltuğunda Ender Mıhların oturduğu Kara Tahta dizisinin yayın günü de yayınlanan fragman ile belli oldu. Merakla beklenen dizi TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşacak. TRT 1 ekranlarının merakla beklediği yeni sezon dizisi Kara Tahta’ nın yayın tarihi 30 Mart 2022 olup saat 20.00’de ekranda olacağı öğrenildi.

Yönetmen koltuğunda Ender Mıhlar’ın oturduğu Kara Tahta dizisi oyuncu kadrosu ile de ilgi çekti. Dizinin başrollerini Furkan Andıç ve  Miray Daner paylaşıyor. Senaryosunu Erkan Birgören’in kaleme aldığı dizinin diğer oyuncu kadrosunda ise Cengiz Bozkurt , Çiçek Dilligil, Mine Tüfekçioğlu, Onur Durmaz, Selen Uçer, Kerem Arslanoğlu, Taylan Meydan, Nizam Namidar, Yasemin Yazıcı, Veda Terzioğlu, Murat Danacı, Ömer Faruk Uluocak, Eylül Uğan gibi birbirinden yetenekli oyuncular yer alıyor.