Fox Tv'nin yeni dizisi Kanunsuz Topraklar karakterleri, oyuncuları kim? Kanunsuz Topraklar konusu ne? Kanunsuz Topraklar nerede çekiliyor?

Kanunsuz Topraklar dizisi ilk bölümü ile bu akşam ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Çarşamba akşamlarının yeni dizisi olmaya çalışacak olan Kanunsuz Topraklar nerede çekiliyor merak edildi. 

Kanunsuz Topraklar dizisi nerede çekiliyor? Kanunsuz Topraklar oyuncuları kim? Kanunsuz Topraklar konusu ne? Kanunsuz Topraklar dizisi uyarlama mı? Kanunsuz Topraklar dizisi hangi kitaptan uyarlama?

Uğur Güneş, Esra Bilgiç, Necip Memili gibi isimlerin başrolünde yer aldığı Kanunsuz Topraklar ilk bölümü ile 29 Eylül 2021 Çarşamba günü başlıyor. Bu akşam görücüye çıkacak olan dizi Kanal D'de Sadakatsiz dizisine rakip olmaya hazırlanıyor.

Kanunsuz Topraklar dizisi konusu ne? Kanunsuz Topraklar dizisi nerede geçiyor? Kanunsuz Topraklar oyuncuları kim? Kanunsuz Topraklar dizisi nerede çekiliyor?

Kanunsuz Topraklar dizisi nerede çekiliyor?

Kanunsuz Topraklar dizisinin çekimleri Zonguldak madenlerinde gerçekleştirildi. Dizinin Zonguldak madenlerinde çekimleri tamamlandıktan sonra dizi İstanbul'a taşınacak. 

Kanunsuz Topraklar Oyuncu Kadrosu?

Kanunsuz Topraklar dizisini oyuncuları şu şekilde;

Uğur Güneş, Esra Bilgiç, Necip Memili, Murat Daltaban, Kaan Taşaner, Doğaç Yıldız, Eylül Su Sapan, Serdem Paçal, Hazar Motan, Onay Kaya, Mine Şenhuy Teber, Ezgi Çelik , Onuryay Evrentan, Derinsu Akkuş, Bora Sivri, Mustafa Dinç, Hakan Aydın, Arif Diren, Şekip Taşpınar, Soner Türker, Doğaç Gözüdeli, Umay Anadolu Kaboğlu, Mısra Tüfek, Rana Kayacan, Hür Can Davran, İhsan İlhan ve Ali Erkazan

Kanunsuz Topraklar Konusu Ne?

Bir dönem dizisi olan Kanunsuz Topraklar'ın konusu şu şekilde;

1939 yılında kömür şehri olan Zonguldak'ta bir kasabada madenci Davut, kardeşleri ve anne babasıyla kendi halinde yaşamaktadır. Madenin sahibi Paşazade Malik Bey, yağmurun oldukça fazla yağdığı bir gün uyarıları dikkate almaz ve maden çöker.

Haksızlıklara karşı artık sesini çıkartman isteyen Davut, bu düzene karşı ayaklanır.

Malik bey'in kızı Gülfem ise hayatın gerçeklerinden uzakta büyütülmüş şımarık bir kızdır. Malik bey kızı Gülfem'i, Ali Gelik adında zengin bir maden patronuyla evlendirmeyi düşünmektedir. 

Kanunsuz Topraklar Karakterleri ve Oyuncular

Davut - Uğur Güneş

Babası maden işçisi olan Davut zenginlerin düzenine karşı sesini çıkartmaya karar verir.

Ali Gedik - Necip Memili

Ali Gedik bir maden patronudur. Gülfem'in babası Malik Bey kızını Ali Gedik ile evlendirmek istemektedir.

Tahir -  Ali Erkazan 

Tahir, Davut'un babasıdır.

Malik - Murat Daltaban

Genco Özak Adım Farah dizisine katıldı! Genco Özak Adım Farah dizisine katıldı!

Gülfem, Behice ve Fikriye'nin babası Malik Bey,  maden şirketinin sahibidir.

Avukat Yavuz - Kaan Taşaner 

Malik'in avukatıdır.

Behice ve Fikriye

Gülfem'in kız kardeşleridir. Behice karakterine Eylül Su Sapan, Fikriye karakterine ise Serdem Paçal hayat vermektedir.

Fatma - Mine Teber 

Davut'un annesi ve Tahir'in eşidir.

Cemal - Doğaç Yıldız 

Davut'un kardeşidir.

Eyüp  - Onur Kaya 

Davut ve Cemal'in kardeşidir.

Asude - Ezgi Çelik 

Asude şarkıcıdır