Kanunsuz Topraklar Malik'i hangi oyuncu canlandırıyor? Murat Daltaban kimdir? Murat Daltaban nereli? Murat Daltaban kaç yaşında? Murat Daltaban dizileri? Murat Daltaban hangi dizilerde oynadı?

Kanunsuz Topraklar ilk bölümü ile ekranlara geldi. Kanunsuz Topraklar dizisi oyuncuları ve konusu ile ilgi çekti. 

Kanunsuz Topraklar dizisinde Malik bey kimdir merak edildi. Uğur Güneş, Esra Bilgiç ve Necip Memili'nin başrollerinde yer aldığı Fox Tv'nin yeni dizis Kanunsuz Topraklar ilk bölümü ile ekranlara geldi. 

Kanunsuz Topraklar dizisidne Malik bey kimdir merak edildi. Kanunsuz Topraklar dizisinde zengin Malik bey karakterini Murat Daltaban canlandırmaktadır. 

Kanunsuz Topraklar Malik Kimdir?

Kanunsuz Topraklar dizisinde Malik, Zonguldak'ta bir maden ocağının sahbidir. Gülfem, Behice ve Fikriye adında 2 kızı vardır. 

Murat Daltaban Kimdir?

Kaan Yıldırım, Biran Damla Yılmaz ve Seray Kaya'lı Kopuk ilk tanıtımıyla ses getirdi Kaan Yıldırım, Biran Damla Yılmaz ve Seray Kaya'lı Kopuk ilk tanıtımıyla ses getirdi

1966 Ankara doğumludur. ODTÜ Maden Mühendisliğinde okudu. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Özlem Daltaban'la evli olan Murat Daltaban'ın Arda Kuzgun adında 2004 doğumlu bir oğlu vardır. 

İstanbul Şehir Tiyatroları'nın yanı sıra bir dönem kulüplerde rock ve punk tarzı müzikler yaptı.

2004 yılı sonlarında Şehir Tiyatroları'ndan istifa etti.

2005 yılında Özlem Daltaban ve Süha Bilal'le birlikte DOT'u kurdu.

Hırsız Polis, Fatmagül'ün Suçu Ne, Hırsız Polis, Poyraz Karayel, Gece Gündüz, Ağır Roman gibi dizilerde yer aldı.