Fox TV ekranında seyircilerle buluşması beklenen Kanunsuz Topraklar adlı televizyon dizisi izleyiciler tarafından merakla bekleniyor.

Uğur Güneş, Necip Memili ve Esra Bilgiç’in başrollerinde yer almış olduğu dizinin gösterim zamanı net değil. Dizinin şimdiden büyük bir izleyici kitlesi mevcut. Dizinin ne zaman izleyiciler ile buluşacağı ise şu anlık bilinmiyor.

Zamanın Kapıları dizisine 4 bomba isim birden! Zamanın Kapıları dizisine 4 bomba isim birden!

Hem Zonguldak hemde İstanbul’da çekimler devam edilen  dizinin kadrosu bütün emeklerini ortaya koyuyuor. Ortaya çıkan sahneler ise seyircileri oldukça memnun etti. Fragmanları üst üste gösterilen dizinin hem hikayesi oyuncuları ortaya koyduğu atmosfer yeni sezonda çok konuşulacağa benziyor.

Kanunsuz Topraklar dizisiyle alakalı set arasında yeni bir karar alındı. Bu karar ile alakalı detaylar ise haberimizde. Dizinin çekim kadrosu sahneleri yetiştirmekte zorlanınca ikinci bir takım daha kurulmasına karar verildi.

Faruk Teber’in yönetmenliğini yapmış olduğu dizinin ikinci kadrosunun başına ise Yasin Uslu geçirildi. Bunun anlamı aslına bakarsak dizinin her hafta yetiştirilmesi için iki ekibin değişik sahnelere yoğunlaşarak çekimler yapması ve vakit kazanılmasını amaçlıyor.

Birçok dizi için uygulanan bu ikinci takım formülü, çekim tekniği zorluk derecesi yüksek yada fazla özenmeyi gerektiren devre yapımları için stratejik bir adım oluyor.

Kanunsuz Topraklar dizi kadrosu de yoğun geçen ön hazırlık ve ilk çekimlerinin ardından ekranda yer almayı bekliyor. Çarşamba akşamları Fox TV ekranında yayınlanması planlanan dizinin şu anlık başlama tarihi ile ilgili henüz net bir  bilgi verilmedi.

1939 senesinde geçen dizi izleyicileri o devrin kömür zengini Zonguldak’a götürecek. Bir kömür madeni sahibi ile onun ölüme terk etmiş olduğu işçilerden Davut’un mücadelesini izleyeceksiniz. Aslında kurulu düzene başkaldırı teması da taşıyan dizide Davut ile Gülfem aşkı da bir imkansız aşk teması ile izleyicilerin karşısına çıkacak. .