Her çarşamba izleyicileriyle buluşan kanunsuz topraklar dizisi her  hafta  ilgi görüyor. Dizide başrolleri Uğur Güneş ve Esra Bilgiç oynuyor ve reytingleri ortalamanın üzerinde.

Usta yönetmen 1940 yıllarının atmosferini adeta dizinin ruhuna işlemiş durumlar. Ekranlarda yeni diziler tutulmazken,  Kanunsuz Topraklar adlı dizi adeta başarıdan başarıya koşuyor.  Başrolünde başarılı oyuncu Esra Bilgiç ve Uğur Güneş'in yer aldığı dizi izleyiciler tarafından büyük bir ilgiyle izleniliyor.

Usta yönetmen Faruk Teber'in seyirciyi büyüleyen bir dünya yarattığı dizinin çekimleri sadece ilgi çekici değil aynı zamanda da yoğun geçiyor.. Diziye çok değer veren yapım ekipleri detayları atlamak istemiyor. 

Son gelen bilgiye göre Kanunsuz Topraklarda dizisinde veda  olduğu ortaya çıktı. Gelen son dakika haberine göre ünlü yönetmen Faruk Teber'in projeden ayrıldığı öğrenildi. Usta yönetmen Faruk Teber'in diziden ayrılması ile dizide herhangi bir değişiklik olup olmayacağı ise henüz bilinmiyor. 

Usta yönetmen dizinin her bölümünde her detayı ince eleyip sık dokuyarak şekillendirdi. 1940'lı yıllarda geçen  ve o zamanın şartlarını projeye taşıyan ünlü yönetmen, kostümden dönemin dekorasyonuna kadar her detayı  ince eleyip sık dokudu.

Aşka Düşman dizisi TV8 tanıtım fragmanı yayınladı! Aşka Düşman oyuncuları kimler? Aşka Düşman dizisi TV8 tanıtım fragmanı yayınladı! Aşka Düşman oyuncuları kimler?

 Faruk Teber, ekrandaki izleyicilerin zamanın atmosferini hissedebilmesi için diziyi hazırlamak için çok büyük çaba sarfetti. Teber’in Kanunsuz Topraklar adlı dizinin  her ayrıntısında büyük emeği var.

 Usta yönetmen,geçen yıl yayınlanan Maria ile Mustafa adlı dizide  yer almış ve her şeyi  ayarladıktan sonra projeden  ayrılmıştı

 Faruk Teber, Kanunsuz Topraklar dizisinin 6 bölümünde yönetmenlik yaptı. Bu bölüm 3 Kasım Çarşamba günü FoxTV ekranlarında yayınlanacak

Çarşamba gecesi seyirciyle buluşan Kanunsuz Topraklar dizisi her  Geçen hafta bir önceki haftaya göre izleyiciler tarafından daha fazla ilgi görüyor. Dizide başrolleri Uğur Güneş ve Esra Bilgiç  paylaşıyor ve  dizinin reytingleri ortalamanın üzerinde.