Kanunsuz Topraklar Davut kimdir? Kanunsuz Topraklar Davut gerçek adı ne? Uğur Güneş kimdir? Uğur Güneş hangi dizilerde oynadı? Uğur Güneş kaç yaşında? Uğur Güneş nereli?

Özcan Deniz ve Özgü Namal'lı Kızıl Goncalar dizisi ilk tanıtımı bu akşam yayınlanıyor Özcan Deniz ve Özgü Namal'lı Kızıl Goncalar dizisi ilk tanıtımı bu akşam yayınlanıyor

Kanunsuz Topraklar dizisi ilk bölümü ile bu akşam Fox Tv'de ekranla gelmeye hazırlanıyor. Dizi ilginç konusu ve oyuncu kadrosu ile merak edildi. 

Kanunsuz Topraklar dizisinde Davut karakteri ile ekrana gelen Uğur Güneş Bir Zamanlar Çukurova'dan sonra yeni sezonda yeni diziyle ekrana geliyor. 

Kanunsuz Topraklar dizisinde Davut karakteri merak edildi. Kanunsuz Topraklar Davut gerçek adı ne merak edildi. Kanunsuz Topraklar dizisinde Davut karakterini Uğur Güneş canlandırmaktadır.

ATV'de 3 sezon boyunca Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Yılmaz karakterine hayat veren Uğur Güneş geçtiğimiz sezon diziden ayrılmıştı. Uğur Güneş yeni dizisi Kanunsuz Topraklar'da Davut karakterini canlandıracak. 

Uğur Güneş yeniden bir dönem dizisinde yer alırken yeniden haksızlığa uğrayan ve hakkını almaya çalışan bir genç olarak ekrana gelecek.

Uğur Güneş Kimdir?

10 Kasım 1987 Ankara doğumludur. Ankara Üniversitesi'nden mezun olmuştur.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Yılmaz karakteri ile üne kavuşmuştur. 

YER ALDIĞI YAPIMLAR

Yeniden Başla  

Şeytan-ı Racim   

Urfalıyam Ezelden   

Diriliş Ertuğrul

Seddülbahir 32 Saat 

İsimsizler   

Bir Zamanlar Çukurova   

Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu   

Kanunsuz Topraklar