Kanunsuz Topraklar dizisinde Avukat Yavuz karakterini hangi oyuncu canlandırıyor? Kaan Taşaner kimdir? Kaan Taşaner hangi dizilerde oynadı? Kaan Taşaner kaç yaşında? Kaan Taşaner kimdir?

Kanunsuz Topraklar dizizi bu akşam ilk bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Çarşamba akşamları Sadakatsiz ve Kuruluş Osman'a karşı yarışacak olan Kanunsuz Topraklar oyuncuları merak edildi. 

Fox Tv'nin yeni dizisi Kanunsuz Topraklar ilk bölümü ile bu akşam seyirci karşısına çıkıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve ilgi çeken konusu ile merak uyandıran Kanunsuz Topraklar dizisi karakterleri de araştırılmaya başlandı. 

Kanunsuz Topraklar dizisinde Avukat Yavuz karakterine hayat veren oyuncu kim merak edildi. Kanunsuz Topraklar dizisinde Malik'in avukayı Yavuz kimdir? Kanunsuz Topraklar Yavuz gerçek adı nedir? 

Kanunsuz Topraklar dizisinde Yavuz karakterini Kaan Taşaner canlandırmaktadır. Kaan Taşaner'i dizide görenler Fatmagül'ün Suçu Ne dizisinden oyuncuyu hatırladı. 

Peki Kaan Taşaner kimdir? Kaan Taşaner nereli? Kaan Taşaner kaç yaşında? Kaan Taşaner evli mi? Kaan Taşaner sevgilisi kim? Kaan Taşaner oynadığı diziler?

KANUNSUZ TOPRAKLAR YAVUZ KİMDİR?

Kanunsuz Topraklar dizisinde Yavuz karakteri hırslı bir kişiliktir. Tek derdi ise Gülfem ile evlenip Malik'in servetine konmaktır. Ancak Yavuz'a Gülfem'in kardeşi Behice aşıktır.

Kaan Taşaner Kimdir?

23 Nisan 1979 Antalya doğumludur. Kaan Taşaner tiyatro sanatçısı Sacide Taşaner'in oğludur.

Konya Selçuk Üniversitesi Konservatuvarı Tiyatro mezunudur. Kaan Taşaner ilk kez Karanlıkta İlk Işık Kubilay adlı tiyatro oyunuyla oyunculuğa adım atmıştır.

Televizyondaki ilk rolü ise Büyük Buluşma adlı dizide olmuştur. Asıl çıkşını ise 2010 yılında Kanal D'de yayınlanan Fatmagül'ün Suçu Ne? adlı dizide canlandırdığı Erdoğan Yaşaran rolüyle yapmıştır.

YER ALDIĞI DİZİLER VE FİLMLER

Karanlıkta İlk Işık

Asiye Nasıl Kurtulur?

Deli Dumrul

Vanya Dayı

Soyut Padişah

Ana Hanım Kız Hanım

Buzlar Çözülmeden

Eros Pansiyon

Babamın Cesetleri

Büyük Buluşma

Acun Ilıcalı'dan yeni program! Acun Medya The 1% Club haklarını satın aldı Acun Ilıcalı'dan yeni program! Acun Medya The 1% Club haklarını satın aldı

Beşinci Boyut   

Hakkını Helal Et

Kendi Okulumuza Doğru   

Fatmagül'ün Suçu Ne?

Kuzey Güney

Kayıp

Diriliş Ertuğrul

Rengarenk

Mehmetçik Kut'ül Amare   

Şahin Tepesi   

Uyanış Büyük Selçuklu