Kanunsuz Topraklar dizisinde Ali Gedik karakterine hayat veren Necip Memili kimdir? Kanunsuz Topraklar Ali Gedik gerçek adı ne? Necip Memili kimdir? Necip Memili nereli? Necip Memili kaç yaşında?

Kanunsuz Topraklar dizisi ilk bölümü ile bu akşam ekranlara geliyor. Kanunsuz Topraklar dizisinde Ali Gedik karakterine kim hayat veriyor?

Kanunsuz Topraklar dizisi Çarşamba akşamları Fox tv'de reyting savaşı vermeye hazırlanıyor. Kanunsuz Topraklar dizisi karakterleri ile merak konusu oldu.

Kanunsuz Topraklar dizisinde maden patronu Ali Gedik karakteri kim merak edildi. Kanunsuz Topraklar Ali Gedik kimdir? Kanunsuz Topraklar Ali Gedik gerçek adı ne? 

En İyi 15 Disney Plus Filmleri En İyi 15 Disney Plus Filmleri

Kanunsuz Topraklar dizisinde Ali Gedik karakterine oyuncu Necip Memili hayat vermektedir. Kanunsuz Topraklar dizisinde Necip Memili'yi görenler aslında hemen tanıdı.

Necip Memili kimdir? Necip Memili nereli? Necip Memili kaç yaşında? Necip Memili hangi dizilerde oynadı? 

Necip Memili Kimdir?

27 Mayıs 1980 tarihinde Adana'da doğdu. Özkan ve Bahtiyar adlarında iki kardeşi vardır. Necip Memili, Endüstri Meslek Lisesi Elektrik bölümünde okumuş.

1999 yılında Adana Seyhan Belediye Tiyatrosunda amatör olarak sahneye çıkmış. 2003 yılında Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Oyunculuk Bölümünden mezun oldu.

2007 yılında çocukluk arkadaşı Caner Cindoruk ile birlikte İstanbul'a gelmiş ve Savaş Dinçel'in yazdığı "Uçurtmanın Kuyruğu" adlı tiyatro oyununu Caner Cindoruk ile birlikte oynamış.

Daha sonra Yaprak Dökümü dizisinde Erkan karakterini, Hanımın Çiftliği dizisinde Zaloğlu Ramazan karakterleriyle tanınmıştır. Çukur dizisinde Cumali Koçavalı karakterini oynamıştır.