Kanal D geçen Sezon birçok dizisine final yaptırmak  zorunlu kaldı. Aşkın Tarifi ve Baht Oyunu dizilerini yaz sezonu için izleyiciler ile buluşturan Kanal D, Aşkın Tarifi için de final kararı aldı.

Yaz sezonu için yüksek reyting beklentisi olan dizinin reytingleri beklentilerin altında kaldı.  Başrollerinde Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk’ün bulunduğu dizi için,  geçtiğimiz hafta final kararı alındı. Şimdiye dek  12 bölüm yayınlanan Aşkın Tarifi dizisi,  yarın akşam ekrana gelecek olan 13. bölüm ile beraber ekrana veda edecek.  Yayınlandığı ilk bölüm ile,  magazinlere konu olan dizi istenen reytingi bir türlü yakalayamadı. İstediği reytinge ulaşamayan dizi, durumu kabullenerek final yapma kararı aldı. Merak edilen detaylar haberimizde.

Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk'ün başrolünü paylaştığı dizinin kadrosunda Cem Davran,  Elif Melda Yılmaz, Mehmet Şeker, Alper Saldıran, Yasemin Baştan, Deniz Gürkan, Gökhan Niğdeli, Selim Akgül,  Ümmü Putgül, İdil Sivritepe, Atakan Yılmaz , Onur Yakıcı ve Batuhan Bayır gibi sevilen isimler yer alıyor.

Kadir Doğulu’nun severek canlandırdığı Fırat Şef karakteri  için açıklama yapmıştı. Doğulu, reytinglerin kendisini ilgilendirmediğini söylemişti. Bu açıklama bazı mecralarda hoş karşılanmamış, sosyal medyada Kadir Doğuluya tepki gösterilmişti.

Dizide elinden geleni yaptığını fakat reytinglerin kanalın ve yapımcının  etkisinin olduğunu söyleyen Kadir Doğulu, aslına bakarsak Aşkın Tarifi adlı dizinin aslında yaz sezonu değil,  kış sezonu için düşünüldüğünü fakat sonra bu düşünceden vazgeçilerek dizinin erkene alındığını da söyledi.

TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE! TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE!

Kadir Doğulu yıllar sonra  hayranlarıyla Aşkın Tarifi adlı dizide buluştu. Aşkın tarifi adlı dizi istenilen reytingi yakalayamasa da belli bir izleyici kitlesine ulaştı,  dizinin final kararı almasının ardından dizinin izleyici kitlesi bu habere üzüldü.  Aşkın Tarifi'nin finali 6 Eylül Pazartesi günü saat 20.00’da Kanal D ekranında yayınlanacak.