ATV ekranlarında yayınlanan, izleyiciler tarafından ilgi gören Kalp Yarası adlı dizi bu akşam sevenleri ile buluştu.

Yeni bölümü ile ekrana gelirken Şahin dede karakteri dikkatleri üzerine topladı. Pazartesi akşamlarının reyting rekortmeni dizisin de usta oyuncu İştar Gökseven, Şahin dede karakterini canlandıracak. Daha önce pek çok dizi ve filmde rol alan ünlü oyuncu ile ilgili izleyiciler detayları merak ediyor. Peki İştar Gökseven kimdir, kaç yaşında? Kalp Yarası Ayşe'nin dedesi kimdir? Şeklinde aratılan habere ilişkin merak ettikleriniz haberimizde.

İştar Gökseven’in  hayatı, son günlerde Kalp Yarası izleyicileri tarafından araştırılıyor. 1961 yılında Ankara'da dünyaya gelen İştar Gökseven Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden 1984 yılında mezun olduktan sonra Devlet Tiyatroları'nda iş hayatına başlamıştır.  İşte İştar Gökseven hayatı ve  ve hakkında merak edilen detaylar.

İştar Gökseven Kimdir?

İştar Gökseven  1961 yılında Ankara’da dünyaya gelmiş Türk oyuncu. 1979 yılında ise Ankara Koleji’nden mezun olmuştur. Başarılı oyuncu daha sonra ise, Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun oldu. Mezun olduktan sonra Devlet Tiyatroları'nda iş hayatına başladı.

Aktörlük hayatını ise İstanbul Devlet Tiyatrosu'ndaki sanatçı kadrosu ile sürdürmektedir. Birçok sinema ve dizi filmde de oynamaktadır. Kendisi gibi tiyatro oyuncusu Ülkü Duru ile evlidir.

Rol Aldığı Projeler

Babil - 2020

Leyla ile Mecnun - 2011 (Metin)

Deli Saraylı - 2010 (Satılmış)

Gazi - 2008 (İlter)

Hayatım Sana Feda : Tarkan Karlıdağ - 2006 

Bütün Çocuklarım : Faruk Teber - 2004

Karaoğlan : Erdoğan Engin - 2002

Ruhsar : Ümmü Burhan - 1997 (Şer Ruh)

TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE! TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE!

ROL ALDIĞI SİNEMALAR:

İkimizin Yerine - 2016

Kara Bela - 2015

Yahşi Batı – 2009

Saklı Yüzler - 2006

Rıza : Tayfun Pirselimoğlu - 2006

Yolda / "Rüzgâr Geri Getirirse" : Erden Kıral - 2005 (Şefik)