ATV'nin reytinglerde zirvede yer alan dizisi sezonun başlaması ile en sert düşüşünü yaşadı! Kalp Yarası dizisinden final haberi geldi! Kalp Yarası 22 Kasım Pazartesi 2021 reytinglerde kaçıncı oldu?

ATV'nin yaz sonlarında başlayan ve başrollerinde Yağmur Tanrısevin ve Gökhan Alkan'ın yer adlığı Kalp Yarası sezon dizilerinin başlaması ile yara almıştı. Ancak dün akşam en sert düşüşünü yaşadı!

Hatay'da çekilen Kalp Yarası dizisi ilk bölümlerden çok farklı bir grafik çizdi. Pazartesi akşamlarının en çok izlenen dizisiyken giderek reyting kaybı yaşayan dizi dün akşam ekrana gelen bölümü ile final biletini aldı.

REYTİNGLERDE ÇAKILDI!

Yalan dizisi başrolü Aslıhan Güner oldu! Yalan dizisi başrolü Aslıhan Güner oldu!

Yağmur Tanrısevin, Gökhan Alkan, Merve Çağıran, Toprak Can Adıgüzel, Şenay Gürler gibi oyuncuların yer aldığı Antakya'da çekilen diziden kötü haber geldi.

Antakya'nın köklü ailelerinden Sancakzade'nin hikayesinin anlatıldığı dizide evlenmek üzeryken en yakın arkadaşı ve nişanlısı tarafından ihanete uğrayan Ferit gerçek saflığıı Ayşe'de bulmuştur. Tomris Giritlioğlu imzasını taşıyan Kalp Yarası ilk zamanlar çok sevilmiş ve seyirci tararından benimsenmişti. Ancak dizi giderek düşen reytign grefiğinde dün akşam resmen duvara tosladı. 

FİNAL KARARI ALINDI

Pazartesi akşamları önemli karakterlerin ayrılmasına rağmen 5. sezonu ile hala en çok izlenen dizilerden olmayı başaran Yasak Elma'nın yanı sıra TRT'de yeni başlayan Alparslan Büyük Selçuklu dizisi tüm dengeleri değiştirdi. Reytinglerde zirvede yer alan Alaprslan ve Yasak Elma hem Üç Kuruş'u hem de Kalp Yarası'nı adeta listeden sildi.

Kalp Yarası dün akşam yayınlanan bölümü zirve günlerinden TOTAL'de 9. AB'de ise 17. liğe kadar düştü. Kalp Yarası için gelen bilgilere göre kanal yönetiminden ve yapım şirketinden final kararı çıktı. Dizinin ilerleyen haftalarda bir toparlanma yaşamaması durumunda Aralık ayında ekranlara veda etmesi planlandı!