Final yapan Aşkın Tarifi dizisinde başrol paylaşan Serra Arıtürk ve Kadir Doğulu’nun imam nikahı kıydığı başarılı oyuncunun hamile olduğu söylentileri magazin gündemine bomba gibi düştü. Ünlü oyuncu Kadir Doğulu çıkan iddialara cevap verdi.

Geçtiğimiz yaz rol aldığı Aşkın Tarifi dizisinde rol arkadaşı güzel oyuncu Serra Arıtürk ile sık sık aşk yaşadığı iddiası ile gündeme gelen ünlü oyuncu Kadir Doğulu, şimdi de imam nikahı kıydığı ve hatta ünlü oyuncunun hamile olduğu söylentileri ile gündeme bomba gibi düştü. Ünlü oyuncu Kadir Doğulu hakkında çıkan iddialara cevap verdi. İşte merak edilenler.

6_1280x720-44

Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı? Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı?

Kadir Doğulu, Serra Arıtürk’e İmam Nikahı Kıydı, Bebek Geliyor!

Ünlü oyuncu Kadir Doğulu ve meslektaşı güzel oyuncu Neslihan Atagül ile 2016 yılında nikah masasına oturmuştu. Ünlü oyuncu Neslihan Atagül nikahta tercih ettiği gelinlik ile bütün gözleri kendine çevirmiş güzelliği ile büyülemişti. Doğulu ve Atagül çifti sosyal medya hesaplarında yaptıkları paylaşımlar ile sık sık mutluluklarını takipçileri ile paylaşıp aşklarını gözler önüne seriyor.

Magazin dünyasının en gözde çiftleri arasında yer alan Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül 2016 yılında dünya evine girmişti. Atagül ve Doğulu çifti geçtiğimiz yıl da ihanet iddiaları ile magazin gündemine gelmişti. Ancak ünlü çift, ihanet iddialarını yalanlamıştı. Hatta güzel çift sosyal medya hesaplarında romantik paylaşımlarda bulunarak bu iddialara cevap vermişti.

7_1280x720-30

Kadir Doğulu’dan İddialara Cevap!

Mutlu bir evlilikleri olan ünlü oyuncu Neslihan Atagül ile meslektaşı Kadir Doğulu ihanet iddiaları ile gündemde yer almaya devam ediyor. daha önce aralarında aşk dedikoduları çıkan  Kadir Doğulu ile geçtiğimiz yaz Aşkın Tarifi dizisinde yer alan başrol arkadaşı Serra Arıtürk ile yeni söylentiler dolaşmaya başladı.

Sosyal medyada felaket tellalı takma ismi ile tanınan Onur Akay, başarılı oyuncu Kadir Doğulu’nun evli olmasına rağmen Aşkın Tarifi dizisinde rol aldığı arkadaşı Serra Arıtürk ile dini nikah kıydığını iddia etti. Akay, “kulislerde olan iddia, konuşuluyor. Benim kulağıma geldi” açıklamalarını yaparken kaynağının da güzel çifte yakın birinin olduğunu ifade etti.

Başarılı oyuncu Kadir Doğulu çıkan iddialara yanıt verdi. Doğulu’ya güzel eşi Neslihan Atagül de destek verdi. Eşine Karaköy’de bir mekanda sürpriz doğum günü partisi düzenleyen güzel oyuncu Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu şarkı söyleyip halay çektiler. Çıkan iddialara ünlü çiftten cevap geldi. Başarılı oyuncu Kadir Doğulu, “Allah yardımcısı olsun o haberi yapanın. Bu soruyu bana değil yapana sorun” ifadelerini kullanarak kahkaha attı. Güzel oyuncu Neslihan Atagül ile “Kadir ile olmak büyük şans” yanıtını vererek iddiaları umursamadığını dile getirdi.