Ünlü oyuncu Kadir Doğulu’nun kendisi gibi oyuncu olan eşi Neslihan Atagül’ü aldattığı iddia edildi. Magazin gündemine bomba gibi düşen bu haber ile çiftin boşanacağı söylentileri de yer aldı.

Magazin dünyasının en beğenilen çiftleri arasında yer alan Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül’ün evliliği ile ilgili şaşırtıcı bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre Kadir Doğulu eşi ünlü oyuncu Neslihan Atagül’ü dizi partneri ile aldattığı yönünde. Kenan Doğulu ve Neslihan Atagül çifti iddialara sessiz kalırken Kadir Doğulu’nun DİAFA ödül töreninden sonra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım dikkat çekti.

kako-2R2iEoV1YmWNS3Iz

Kadir Doğulu Neslihan Atagül’ü Aldattı Mı?

29 yaşındaki başarılı oyuncu Neslihan Atagül’ün, oynadığı diziler sayesinde yakaladığı başarı Türkiye ile sınırlı kalmadı. Ünlü oyuncu Neslihan Atagül, bütün dünya genelinde çok fazla bir hayran kitlesine sahip. Bu başarısı ile geçtiğimiz gün Dubai’de DİAFA ödül töreninde “Yılın En İyi Uluslararası Kadın Oyuncusu” ödülünü aldı.

Güzel oyuncu Neslihan Atagül bu ödül ile magazin gündeminde yer aldı. Yetenekli oyuncu Neslihan Atagül’ün hayranları da bu ödül ile oldukça sevindi. Ayrıca Neslihan Atagül ödül töreninde giydiği Özgür Masur tasarımı elbise ile geceye güzelliği ile damga vurdu.  Güzel oyuncu Neslihan Atagül’ün giydiği kıyafet hayranları tarafından oldukça beğenildi. Başarılı oyuncu Atagül, Türkiye’yi çok güzel bir şekilde temsil ettiğinin gururunu da yaşadı.

Neslihan Atagül aldığı ödül ile magazin gündemine düşerken bir yandan da özel hayatıyla ilgili şok iddiaları da herkesi şaşırttı. Kadir Doğlu’nun Aşkın Tarifi dizisindeki rol arkadaşı Serra Arıtürk ile birlikte olduğu iddia edildi. Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk’ün , Aşkın Tarifi dizisinde ateşli sahneleriyle ve yan yana birbirlerinin gözlerine bakarak şarkı söyledikleri video ile de çok konuşulmuştu.

kako-8ug72yGm5qQYznqb

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu Boşanıyor Mu?

En son Star TV de ekranlara gelen Sefirin Kızı dizisinde Nare karakterinde rol alan Neslihan Atagül, geçirgen bağırsak sendromu nedeniyle setlere ara vermişti. Başarılı oyuncu sağlıklı günlerine geri döndü. Dubai’deki DİAFA ödülünden sonra yaptığı açıklama çok candandı.

Dubai’de yılın uluslararası kadın oyuncusu ödülünü alan Neslihan Atagül, ödülü aldığı esnada “Bu ödül benim için büyük bir hediye” diyerek sözlerine devam etti. Ünlü oyuncu Neslihan Atagül, ‘Kendimi inanılmaz heyecanlı hissediyorum’ diyen güzel oyuncu; ‘Türkiye, Doğu ile Batı arasında bir nevi köprü görevi görüyor ve bizler kendi ülkemizde üretim yapıyoruz. Sizler de beni ‘televizyon’ diye tabir ettiğimiz o hayal kutusundan görüyor ve tanıyorsunuz. Burada bana muazzam gelen şey; şu ki ben ne hissediyorsam sizler de kilometrelerce öteden benim hissettiğim şeyi hissediyorsunuz. Yani o zaman o hayal kutusu bizim için sınır olmaktan çıkıyor. Öncelikle bu benim için büyük bir hediye. Türk kültürü olarak Doğu’ya hem Batı’ya hitap edebiliyoruz. Hissettiğimiz duygudan, hissettiğimiz bir sürü halden ötürü ve bunun da kanıtı olarak sizin şahitliğinizi ve bu ödülü kabul ediyorum. Beni bu ödüle layık görenlere, beni sevmekten hiçbir zaman vazgeçmeyenlere, canım aileme ve beni her zaman destekleyen sevgili eşim Kadir’e sonsuz teşekkürler ederim.” Şeklinde açıklama yaptı.

Ödül töreninden sonra sosyal medya hesabından eşi Neslihan Atagül’ün fotoğrafını paylaşan Kadir Doğulu, "Keşke herkes benim gibi görebilse seni, güzel gönlünü, hür vicdanını geleceğe dair ümitlerini... O zaman bir değil, bütün ödülleri sana vermek isterlerdi. Tebrik ederim yetenekli ve güzel sevdiğim... Daha nicelerine." şeklinde açıklama yaparak eşini kutladı. Çiftin karşılıklı olarak birbirlerine teşekkür etmesi ve romantik sözler söylemesi aldatma iddialarını yalanladığı görüldü.

FİLM-SAN VAKFI 2023-2024 SİNEMA VE DİZİ ÖDÜLLERİ İÇİN START VERDİ FİLM-SAN VAKFI 2023-2024 SİNEMA VE DİZİ ÖDÜLLERİ İÇİN START VERDİ