Kadir Doğulu'nun hakkında aşk iddiası çıktığı Aşkın Tarifi dizisindeki rol arkadaşı Serra Arıtürk ile aşk yaşadığı iddiaları yeniden ortaya atıldı! Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu boşanıyor mu?

Kadir Doğulu için Kanal D'de bu yaz ekranlara gelen eğlenceli dizi Aşkın Tarifi dizisinde beraber rol aldığı partneri Serra Arıtürk ile şarkı söylediği videosu ardından ihanet iddiaları gündeme gelmişti.

Geçtiğimiz yaz ekranlara gelen Aşkın Tarifi dizisinde rol arkadaşı Serra Arıtürk ile Kadir Doğulu'nun yemekte şarkı söylediği görüntüler olay olmuştu.

İkilinin bu videosuna sosyal medyada "Biri Kadir Doğulu'ya evli olduğunu hatırlatsın" "Ben Neslihan'ın yerinde olsam boşanma davası açmıştım" "Ben ki çok rahat insanım ama bu görüntüler beni bi kıskandırır" yorumları yapılmıştı.

Kulislerde konuşulan iddiaya göre Kadir Doğulu ile Serra Arıtürk hala görüşüyor ve bu görüşme pek de arkadaşça değil. Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül 2016 yılında evlenmişlerdi. İkili hakkında ilk aldatma söylentisi ise Serra Arıtürk ile bu sene ortaya atıldı.

Müge Anlı görümcesi ile verdiği pozla dikkat çekti! Müge Anlı görümcesi ile verdiği pozla dikkat çekti!

İddialara göre Kadir Doğulu eşi Neslihan Atagül'ü Serra Arıtürk ile aldatıyor.

Aşkın Tarifi dizisinde parner olan ikilinin birbirlerinin gözlerinin içine bakarak söylediği şarkı videosu olay olmuştu.

"BOŞANACAKLAR"

Kadir Doğulu'nun Serra Arıtürk'le birlikte olduğu iddia ediildi. Bu iddianın sahibi Onur Akay açıklamasında "Serra ve Kadir 2 hafta ortadan kayboldu. Çok sıkıntılı dönemler yaşıyormuş Neslihan. Kulağıma gelen dedikodulara göre Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'nun yakın zamanda içerisinde boşanacak " diye konuştu. 

Ancak bu iddialar ilk kez ortaya atılıdığında da Neslihan Atagül kahkaha attığı bir fotoğraf paylamış ve ihanet iddialarına, kıskançlık yorumlarına sadece gülüyorum mesajı vermişti.