Geçtiğimiz gün Onur Akay tarafından ifşa edilen Kadir Doğulu-Serra Arıtürk aşkı sonrası gözler Kadir Doğulu’nun eşi Neslihan Atagül’e çevrilmişti. Neslihan Atagül cephesinde neler oluyor?

Bir dönemin konusu ile ekranlara, setteki aşk haberleri ile magazine adını yazdıran dizi “Aşkın Tarifi” final yapıp yayından kalktı ama gündemdeki yerini henüz kaybetmiş değil. Nedeni ise başrol oyuncularının aşk haberlerinin sürekli olarak yeni bir bilgi ile gündeme gelmesi.

Dizi’nin ilk bölümünden itibaren başrol oyuncuları Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk arasındaki etkileşim seyircinin dikkatini çekmiş ve aşk şüphelerini gündeme getirmişti. Sonrasında ise devam eden bölümler ile bu şüphe kuvvetlenmiş ve akabinde ikilinin sosyal medya çekimleri, paylaşımları seyirciyi doğrular nitelikte olmuştu.

En son magazin habercilerinden sayılan usta müzisyen Onur Akay, ikilinin aşkını doğrulamış ve bir süredir bu aşkın ilişki boyutuna geçtiğini anlatmıştı.

Datça'da Mesut Yar ve Demet Akalın rüzgarı Datça'da Mesut Yar ve Demet Akalın rüzgarı

1070136

Eşi Kadir Doğulu gibi Yeditepe Üniversitesi mezunu başarılı oyuncu Neslihan Atagül daha önce çıkan haberleri yalanlamış ve her şeyin yolunda olduğu mesajları vermişti. Kendisine gelen Yalı Çapkını dizi teklifi’ni bir misilleme olarak Çağatay Atasoy’un da aynı dizide rol alması nedeni ile reddetmek ve eşinin projesinde var olma kararı alması hakkında çıkan haberlere de sessiz kalmıştı.

Dışarıdan süt liman yaşadıkları evliliklerinin aslında içinde fırtınalar kopardığı her hallerinden belli olan çift hakkındaki haberle gelen boşanma iddiaları üzerine Kadir Doğulu jet hızı ile sosyal medyadan eşine sevgi dolu notlar eşliğinde seslenmiş fakat Neslihan Atagül ise o dönemde yurtdışında aldığı ödül sırasında eşine teşekkür etmekle yetinmişti.

Anne tarafından Beyaz Rus olan güzel ve başarısı uluslararası tescilli isim Neslihan Atagül, gözlerin üzerine çevrilmesi sonrası Nişantaşı’nda görüntülendi.

Adsız-19

Daha önce özel isteklerini yaptırması nedeni ile bulamadığı haberi ile gündeme gelmiş olan Neslihan Atagül’ün yanında kadın şoför görülmesi dikkati çekti.

Kendisine yöneltilen “Kadın şoförle mi çalışıyorsunuz?” sorusuna tüm zarafeti ile “Didem'le birlikte çalışıyoruz” diye yanıt veren başarılı isim gönüllerimizi kadın istihdamına katkı sağlamasının yanında ayrıca feth etti.

Bu görüntü tabi ki akıllara hemen geçtiğimiz gün Kadir Doğulu ile bir tarikata bağlı oldukları haberini getirip soruya dönüştü ancak Neslihan Atagül cevap gereği duymadan mekândan ayrıldı. Biz bu konunun alakasız ve gereksiz olduğunu düşünüyor ve başarılı isim Neslihan Atagül’ü bu hareketinden dolayı alkışlıyoruz.