Star TV'nin başrolünde Öykü Karayel, Sarp Apak ve Akın Akınözü'nün yeni dizisi Kaderimin Oyunu ilk bölüm reytingleri nasıl? Kaderimin Oyunu dizisi reytinglerde kaçıncı oldu?

Star Tv'nin başrolünde Öykü Karayel, Sarp Apak ve Akın Akınözü'nün yer aldığı yeni dizi Kaderimin Oyunu dün akşam ilk bölümü ile ekranlara geldi.

Cuma akşamı Fox Tv'de Aşk Mantık İntikam, Kanal D'de Arka Sokaklar ve Show Tv'de Aziz dizisine rakip olarak gelen Kaderimin Oyunu dizisi ilk bölümü ile başarılı bulundu.

Oyuncu kadrosu ile dikkat çeken dizinin konusuda oldukça heyecanlı ilerledi. Peki Kaderimin Oyunu dizisi tutar mı? Kaderimin Oyunu dizisi reytinglerde kaçıncı oldu? 3 Aralık 2021 reyting sonuçları? 

Aras Bulut İynemli ve Taner Ölmez Deha dizisi başrolünde! Aras Bulut İynemli ve Taner Ölmez Deha dizisi başrolünde!

Kaderimin Oyunu dizisi reytinglerde pek içi açı reytingler almasa da ilk bölüm için fena oranlar da değil. Yani dizi her an reytinglerini arttırabilir. Öyle ki Aşk Mantık İntikam dizisinde düşü beklenirken bu hafta yükselme görüldü. Aziz dizisi ile TOTAL'de düşen reytingleri ile şaşırttı.

Peki Kaderimin Oyunu dizisi kaçıncı oldu. Öykü Karayel'in başrolünde yer aldığı Kaderimin Oyunu dizisi TOTAL'de 11. olurken AB'de 9. oldu. Kaderimin Oyunu dizisi 3'lü oranlarda reyting ile merhabe geldi. 

Kaderimin Oyunu Konusu Ne?

Kaderimin Oyunu dizisinin ilk bölümde neler yaşandı. Dizide Öykü Karayel 2 çocuğunun babası tarafından terk edilir. 2 çocuğu ile yaşam mücadelesi veren Asiye bir gün eve geilnce hayatını değiştirecek bir olayla karşılaşır. 15 yaşındaki kızı kendisine saldıran komşusunun işsiz oğlunu bıçaklamıştır. Asiye hemen gece çocuklarını alıp kaçar. Benzinlikte Mahir ile karşılır. Ancak yolda kaza geçirirler. Mahir'in ailesi Asiye'yi oğlunun karısı sanır ve çalıştıkları evin müştemilatındaki evlerine götür. Asiye ve çocuklar evin kızının kocasının kendilerini terk eden babaları olduğunu görecektir. Asiye kendisin terk eden Cemal'i karşısında zengin olmuş ve çocuk yapmış biri olarak görünce neye uğradığını şaşır.