Kaderimin Oyunu dizisi konusu ne? Kaderimin Oyunu oyuncuları kim? Kaderimin Oyunu ne zaman başlıyor? Kaderimin Oyunu dizisi hangi kanalda? Kaderimin Oyunu oyuncu kadrosunda kimler var?

Yeni dizis Kaderimin Oyunu partnerleri Sarp Apak, Öykü Karayel ve Akın Akınözü'nden ilk kare geldi. 3'lünün uyumu beğenilmezken Kaderimin Oyunu konusu merak uyandırdı.

Sezonun başlamasıyla yeni diziler baş göstermeye başladı. Star Tv'de kış sezonuna yeni dizilerinin çekimlerine start vererek başladı.

Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan Kaderimin Oyunu dizisinden ilk kare geldi. Kaderimin Oyunu dizisinin başrol oyuncuları ilk kez yan yana gelerek poz verdi. Kaderimin Oyunu dizisinin başrolünde son olarak dijital platformda Bir Başkadır ile adından söz ettiren Öykü Karayel, Hercai dizisinin yıldızı Akın Akınözü ve uzun süredir ekranlardan uzak kalan Sarp Apak yer alıyor.

Peki Kaderimin Oyunu dizisi konusu ne? Kaderimin Oyunu oyuncuları kim? Kaderimin Oyunu konusu nedir? Kaderimin Oyunu senaristi kim? Kaderimin Oyunu yönetmeni kim?

Kaderimin Oyunu Konusu Ne?

243338960_165826145706852_83673762981918836_n

Kaderimin Oyunu dizisinin konusuna gelecek olursak, dizide eşi tarafından terk edilen iki çocuklu bir annenin yaşadığı zorluklar ekrana gelecek. Asiye üvey annesinin baskılarına dayanamayarak henüz 17 yaşında kaçarak Cemal ile ile evlenmiştir. Cemal ile iki çocukları olur.

Meltem Cumbul ekranlara dönüyor! Mahsun Kırmızıgül'ün yeni dizisinde Meltem Cumbul ekranlara dönüyor! Mahsun Kırmızıgül'ün yeni dizisinde

Cemal kısa yoldan zengin olma hayalleri kuran bir adamdır ve bir gün karşısına zengin bir kadın olan Helin çıkar. Cemal, Helin ile evlenerek ailesini arkasında bırakır. İki çocuğu ile tek başına kalan Elif’in karşısına ise Mahir çıkacak ve Elif’in hayatı birden değişecektir.

Kaderimin Oyunu Ne Zaman Başlıyor?

242934387_564162541563777_5162846162862582304_n

 Star Tv'e ekrana gelecek olan Kaderimin Oyunu dizisi Ekim ayında başlaması planlanıyor.

Kaderimin Oyunu Oyuncu Kadrosu

Kaderimin Oyunu oyuncu kadrosunda Öykü Karayel Akın Akınözü ve Sarp Apak yer alıyor.

Kaderimin Oyunu dizisinin yapımını NGM Medya üstelnirken, dizisinin yönetmeni Emre Kabakuşak oldu.