Merakla beklenen Kaderimin Oyunu dizisine 3 önemli oyuncu birden katıldı. Kaderimin Oyunu oyuncu kadrosunda Kaan Çakır, Esra Dermancıoğlu ve Meriç Aral katıldı.

Geçtiğimiz günlerde 3 başrol oyuncusu Akın Akınözü, Öykü Karayel ve Sarp Apak'ın ilk görüntüsünü verdiği Kaderimin Oyunu dizisine 3 oyuncu daha katıldı.

Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan Kaderimin Oyunu dizisine 3 oyuncu daha katıldı. Başrol oyuncularının isimlerinin açıklanmasının ardından uyumları eleştiri konusu olan Kaderimin Oyunu dizisinin kadrosu genişletiliyor.

Hercai dizisiyle ünlenen Akın Akınözü, son olarak Bir Başkadır dizisiyle adından söz ettiren Öykü Karayel ve uzun zamandır ekranlardan uzak kalan Sarp Apak'ın başrollerinde yer aldığı Kaderimin Oyunu dizisine 3 oyuncu birden katıldı.

Kaderimin Oyunu dizisine son olarak ATV'de ekranlara gelen Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Behice karakterine hayat veren Esra Dermancıoğlu, TRT'de ekrana gelen Benim Adım Melek dizisiyle ekrana gelen Kaan Çakır ve Meriç Aral dahil oldu.

MERİÇ ARAL

meriic-pDUR_cover

KAAN ÇAKIR

1200x627-kaan-cakir-ailem-beni-iki-kez-benzinlikte-unutup-gitti-1615013829973

ESRA DERMANCIOĞLU

kapak_103649

KADERİMİN OYUNU KONUSU

Taş, Kağıt, Makas dizisi başrolleri Serra Arıtürk ve Ekin Koç oldu! Taş, Kağıt, Makas dizisi başrolleri Serra Arıtürk ve Ekin Koç oldu!

Kaderimin Oyunu dizisinde eşi tarafından terk edilen iki çocuklu bir annenin yaşadığı zorluklar sonrası tanıştığı Mahir ile hayatının değişmesi konu edinilecek. Dizide kısa yoldan zengin olma hayalleri kuran Cemal karsı ve çocuklarını terk ederek zenin Helin ile evlenir. Arkada bıraktığı karısı Elif ise Mahir ile tanışır ve onun da hayatı aniden değişir.