Kaderimin Oyununu dizisinin ünü ülke sınırlarını aştı. Dizi yurt dışında da büyük ilgi görüyor. Öte taraftan Star TV ekranlarının sevilen dizileri arasında yer alan Kaderimin Oyunu dizisi gelecek sezon için kanal ile şimdiden el sıkıştı. Sevilen dizinin ikinci sezonu şimdiden merak konusu oldu.

Star TV ekranlarında yayınlanan Kaderimin Oyunu dizisi gelecek sezon için şimdiden kanal ile anlaştı. Gelecek sezon için kanal ile şimdiden el sıkışan Kaderimin Oyunu dizisi, yurt dışında da büyük ilgi görmeyi başardı. Yayınlandığı ilk günden beri dünyanın dört bir yanında hayran kitleleri oluşan Kaderimin Oyunu dizisi seyircisini ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Dizinin ikinci sezonu dizi severler tarafından merak konusu oldu.

6_1280x720-21

Kaderimin Oyunu Dizisi 2.Sezon Onayı Verildi!

Yeni sezonun en çok sevilen ve izlenen dizileri arasında yer alan Kaderimin Oyunu dizisi hem hikayesi hem de oyuncu kadrosu ile dikkat çekmeyi başardı. Ünlü yurt dışında da duyulan dizinin ikinci sezon için şimdiden kanal ile el sıkıştığı söyleniyor. Sevilen dizinini ikinci sezonu dizi severler tarafından merak ediliyor.

Star TV ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Kaderimin Oyunu dizisi konusu üvey annesi tarafından büyütülen Asiye, zorlu geçen çocukluk döneminden sonra 17 yaşına gelince evden kaçma kararı alır. Cemal ile tanışan Asiye, zaman içinde onun ile evlenir. Cemal ve Asiye çiftinin Umut ve Nergis adında iki çocuğu dünyaya gelir ancak geçim sıkıntısı yaşanır ve bu evliliğe gölge düşer işler tersinde yürümeye başlar.

Cemal hem eşi Asiye’ yi hem de çocukları Umut ve Nergis’ i daha iyi bir yaşam için bırakıp gider. Dizideki Helin karakteri varlıklı bir kadındır ve Cemal’ in aklını çeler ve Cemal’ i ailesinden koparır. Asiye ise iki çocuğu ile hayata tutunmaya çalışır. Asiye hayat mücadelesi verirken Mahir ile karşılaşır ve bütün kaderi bir anda değişir.

5_1280x720-57

Kaderimin Oyunu Dizisine Devam!

Yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak’ ın oturduğu Kaderimin Oyunu dizisi oyuncu kadrosu ile de büyük beğeni topladı. Star TV ekranlarında izleyici ile buluşan Kaderimin Oyunu dizisi başrollerinde Öykü Karayel, Akın Akınöz, Sarp Apak ve Meriç Aral gibi birbirinden yetenekli oyuncular yer alıyor. Öte taraftan dizide Esra Dermancıoğlu, Müfit Karacan, Ülkü Duru, Kaan Çakır, Iraz Akçam ve Yıldırım Özcan gibi ünlü isimler de yer alıyor.

FİLM-SAN VAKFI 2023-2024 SİNEMA VE DİZİ ÖDÜLLERİ İÇİN START VERDİ FİLM-SAN VAKFI 2023-2024 SİNEMA VE DİZİ ÖDÜLLERİ İÇİN START VERDİ

Başrollerini Öykü Karayel, Akın Akınöz, Sarp Apak ve Meriç Aral gibi ünlü isimlerin paylaştığı Kaderimin oyunu dizisi gelecek sezon için şimdiden kanal ile anlaştı. Yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak’ ın oturduğu Kaderimin Oyunu dizisi yurt dışında da büyük ilgi görüyor. Yayınlandığı ilk günden bu yana dünyanın çeşitli bölgelerinde hayran kitlesi oluşturan dizi seyircisini ekran başına kilitlemeyi sürdürüyor.