Yeni sezonda ekrana gelecek olan Kaçış dizisinin ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Kaçış dizisinde hangi oyuncular var, dizinin konusu ne ve dizi nerede yayınlanacak gibi soruların cevabı haberimizde yer almakta.

2021-2022 yeni sezonda ekrana gelecek olan Kaçış dizisi izleyici tarafından heyecanla bekleniyor. Kaçış dizisinde hangi oyuncuların oynadığı ve konusu hakkında detaylı bilgilerden bahsedeceğiz. Yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın’ın oturduğu Kaçış Dizisi, dijital ortamda mı yoksa TV’de mi ekrana geleceği bilgisi de haberin detaylarında yer almakta.

kako-gNHL5WpgmnPwM9F4

Kaçış Dizisinde Hangi Oyuncular Oynuyor?

Yağız Alp Akaydın’ın yönetmen koltuğunda oturduğu Kaçış dizisinin çekimleri Gaziantep ve çevre bölgelerde yapılacağı öğrenildi. Kaçış dizisinin hem oyuncuları hem de izleyicileri dizinin başlayacağı günü iple çekiyor. Yeni sezonda heyecanla beklenen Kaçış dizisinin oyuncu kadrosu en çok merak edilenler arasında yer alıyor.

Yeni sezonun heyecanla beklenen dizisi Kaçış, daha yayınlanmadan ilgi toplamayı başardı. Bir süredir beklenen dizinin baş rollerinde Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu’un yer alacak. İzleyiciler başrolde ünlü oyuncu Engin Akyürek olduğu için oldukça heyecanlı. 40 yaşındaki başarılı oyuncu Engin Akyürek, Sefirin Kızı dizisinden sonra Netflix için de film çekmişti.

Ünlü oyuncu Engin Akyürek, Yolun Açık Olsun filminde başrolü Tolga Sarıtaş ile paylaşmıştı. Başarılı oyuncu Engin Akyürek Kaçış dizisinde Mehmet karakterine hayat vereceği söylendi. Mehmet karakteri ile birçok farklı maceralara atılacak. Yakışıklı oyuncu Engin Akyürek, Kaçış dizisinden önce Fatmagül’ün Suçu Ne, Ölene Kadar, Kara Para Aşk ve Sefirin Kızı gibi dizilerde de oynadı.

kako-ZYzE8d7QXu6V6LFB

Peki, Kaçış Dizisinin Konusu Ne?

Başrollerinde Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu’nun olduğu Kaçış dizisinin konusu oldukça ilgi topladı. Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın ve senaristliğini ise Ali Doğançay'ın yaptığı Kaçış dizisinin hikayesi ünlü oyuncu Engin Akyürek tarafından kaleme alındığı biliniyor. Disney Plus’ın ilk Türk dizisi olacak olan Kaçış dizisi toplamda sekiz bölümden oluşacak.

Heyecanla beklenen Kaçış dizisinde Engin Akyürek Mehmet, İrem Helvacıoğlu ise Zeynep karakterine hayat verecek. Kaçış dizisinde, Mehmet ve Zeynep iki savaş muhabirini canlandıracak. Dizide, savaş bölgesinde yaşanan ve çok sarsıcı gelişmeleri yakından takip eden Mehmet ile Zeynep izleyicilere ekran başında oldukça heyecanlı anlar yaşatacak.

Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı? Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı?

Başarılı oyuncu Engin Akyürek ile beraber rol alacak olan güzel oyuncu İrem Helvacıoğlu, son projelerinde maalesef başarısızlıklar yaşamıştı. ATV’nin sevilen dizilerinden olan Sen Anlat Karadeniz ile büyük çıkış yaşayan ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu, daha sonra hayal kırıklığına uğramıştı. Baş Belası ve Seni Çok Bekledim adlı her iki yapım da erken final yaparak ekranlardan ayrılmıştı.

kako-hutlidBKQfsfvYqC

Kaçış Dizisi Nerede Yayınlanacak?

Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın ve senaristliğini ise Ali Doğançay'ın yaptığı Kaçış dizisi oyuncu kadrosu ve konusuyla adından söz ettirdi. Heyecanla beklenen Kaçış dizisi, Disney Plus'ta yayınlanacak ilk Türk dizisi olma özelliği taşıyor. Disney Plus, Türkiye’ye Kaçış dizisi ile oldukça iddialı bir yapıyor.

Günümüzde izleyiciler dijital içerikli yapılara önem veriyor. Dolayısıyla Türkçe içeriklerin üretilmesi ve pazarlaması bu açıdan önem arz ediyor. Kaçış dizisi dijital platformda heyecanlı izleyicisi ile buluşacağı günü bekliyor.

Yapımcılığını O3 Medya ile Same Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın’ın oturacağı ve senaryosunu Ali Doğançay’ın kaleme alacağı Kaçış dizisi, son zamanların izleyiciler tarafından sabırsızlıkla beklediği nadir dizilerden oldu.

Dijital platformda ekranlara gelecek olan yeni yapım Kaçış dizisinde ayrıca merak edilen bir diğer konu da başrollerin uyumu nasıl olacağıydı. Sadece Türkiye’de değil bütün dünyada beğenilerek izlenen erkek oyunculardan biri olan Engin Akyürek ve güzelliği ile büyüleyen ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu’nun ekran uyumu harika görünüyor.