Engin Akyürek'in başrolünde yer aldığı Kaçış dizisi ne zaman başlıyor merak ediliyor. Kaçış dizisi ne zaman sete çıkacak, çekimler ne zaman başlayacak soruluyor. Kaçış dizisi ne zaman başlıyor?

Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın ile senaristliğini Ali Doğançay'ın yaptığı Kaçış dizisi başlamak için gün sayıyor. Başrolünde sevilen oyuncu Engin akyürek'in yer aldığı Kaçış dizisi için hem izleyenler hem de oyuncular çok heyecanlı. Türkiye için büyük bir başarı örneği olacak olan ve pek çok konuda ilke imza atacak olan Kaçış dizisi ne zaman başlıyor merak ediliyor. Konusu, oyuncuları, çekildiği yerler ve senaryosu ile daha başlamadan ilgi çeken Kaçış dizisi ne zaman sete çıkıyor soruluyor.

Sete çıkması beklenen ve başlaması için sabırsızlanılan Kaçış dizisinde yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediliyor. Son gelişmeleri yakından takip edilen Kaçış dizisinin konusu izleyenleri heyecanlandırmayı başardı. Disney Plus’ın ilk Türk dizisi olacak olan Kaçış dizisi hakkında merak edilen pek çok soru var. Başrolünde hem dünya çapında hem Türkiye'de oldukça sevilen ve pek çok ödül almış olan Engin Akyürek yer alıyor. Engin Akyürek'e Kaçış dizisinde güzelliği ile büyüleyen İrem Helvacıoğlu eşlik edecek.

Son projeleri ile yüzü gülmeyen ve bir türlü başarılı olamayan İrem Helvacıoğlu, bu defa başarısından emin olduğu bir dizide oynayacak. Kaçış dizisinde Engin Akyürek ile başrolü paylaşacak olan İrem Helvacıoğlu'nun hayranları da yeni dizisini sabırsızlıkla bekliyor. Kaçış dizisi yabancı dizi olan Prison Break uyarlaması olacak dense de Engin Akyürek, dizinin bambaşka bir konuya sahip olacağını duyurdu. Prison Break uyarlaması olmayacak olan dizinin senaryosunu başrol oyuncusu olan Engin Akyürek kaleme aldı. Peki, Kaçış dizisi ne zaman başlıyor? Kaçış dizisi ne zaman sete çıkacak?

kako-3h7slZfHCY21CwJh

Kaçış Dizisi Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Disney Plus’ın ilk Türk dizisi olacak olan Kaçış dizisinin oyuncu kadrosu ve dizi bulunacak olan karakterler de oldukça ilgi çekici. Kaçış dizisinin başrolünde Engin Akyürek yer alıyor. Engin Akyürek'in başrol oynadığı Kaçış dizisinde dizideki partneri de belli oldu. Başarılı oyuncu Engin Akyürek'e Kaçış dizisinde İrem Helvacıoğlu eşlik edecek. Başarılı oyuncu İrem Helvacıoğlu'nun son 2 dizisinde yüzü gülmedi. Dizileri hep erken final yapan İrem Helvacıoğlu'nun Sen Anlat Karadeniz dizisinden sonra ilk kez yüzü gülecek.

Gaziantep ve çevre bölgelerde çekimleri yapılacak olan Kaçış dizisinin ne zaman sete çıkıp çekimlere başlayacağı da merak ediliyor. Kaçış dizisinde Mehmet karakterine hayat verecek olan Engin Akyürek bir gazeteciyi canlandıracak.

kako-ub8WLASH9juDwbnf

Kaçış Dizisi Ne Zaman Başlıyor?

Gaziantep ve çevre bölgelerde çekimleri yapılacak olan Kaçış dizisi için geri sayım başladı. Kaçış dizisi çok yakında başlıyor. Televizyon dizisi olmayacağı için Eylül Ekim gibi başlamayan ve acele etmeden çekimlere başlayacak olan Kaçış dizisi, Disney Plus'ta yayınlanacak. Yavaş yavaş dijital kanallara ve uygulamaya geçen diziler, yeni dizileri de bu yönde etkiledi. Kaçış dizisi çekimlere başlamak için hazırlıklara tam gaz devam ediyor. Hummalı bir çalışmayla çalışmalara başlayan Kaçış dizi ekibi, her şeyin kusursuz olması için uğraşıyor.

İrem Helvacıoğlu Senden Önce dizisinde! Ölene Kadar dizisi isim değiştirdi! İrem Helvacıoğlu Senden Önce dizisinde! Ölene Kadar dizisi isim değiştirdi!

kako-qoBZagjfcD0LM2MD

Kaçış Dizisi Ne Zaman Sete Çıkıyor?

Amerika Birleşik Devletleri yapımı olan Prison Break uyarlaması olacağı söylenen Kaçış dizisi, bambaşka bir konuya ve işleyişe sahip olacak. İrem Helvacıoğlu ve Engin Akyürek'in partner olacağı Kaçış dizisi için izleyenler oldukça heyecanlı. İrem Helvacıoğlu ve Engin Akyürek'in nasıl partner olacağı merak ediliyor. Kaçış dizisi Disney Plus'ta yayınlanacak.

Disney Plus'ta yayınlanacak olan Kaçış dizisi 15 Ekim'de çekimlere başladı. 8 bölümlük olacak olan Kaçış dizisi, 10 ile 12 hafta boyunca Gaziantep'te yapılacak çekimler sonrasında izleyicisi ile buluşacak. Tüm bölümleri çekilip hazırlandıktan sonra izleyicinin beğenisine sunulacak olan Kaçış dizisinin 8 bölümü de aynı anda yayınlanacak. Kaçış dizisinin Aralık ayı gibi başlaması, yayınlanması bekleniyor.