Ünlü fotoğrafçı Muhsin Akgün Yargı dizisinin yıldızları Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in fotoğraflarını çekti sosyal medya yıkıldı! Fotoğraflar resmen yakıyor!

Ünlü fotoğrafçı Muhsin Akgün adeta şov yaptı! Yargı dizisinin yıldızları Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz için muhteşem bir sene oluyor! 

Nihat Hatipoğlu'nun eşiyle pozu hayranlarını şaşırttı! Nihat Hatipoğlu'nun eşiyle pozu hayranlarını şaşırttı!

İlk olarak Netflix'te yayınlanan Aşk 101 dizisinde partner olan ve partnerlikleri çok beğenilen iki isim şimdilerde Yargı dizisi ile adeta altın çağlarını yaşıyorlar! 

Kanal D'de yayınlanan Yargı dizisi bu sezonun en çok beğenilen ve konuşulan işi odu. Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in başrolünde yer aldığı Yargı dizisinin başarısı konuşulurken ikilinin partnerlik uyumu hayranları tarafından beğenisini sürdürüyor. Sosyal medyada en çok beğenilen dizi çiftlerinden olan ikilinin son pozları olay oldu.

Ünlü fotoğrafçı Muhsin Akgün Yargı dizisinin yıldızları Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in fotoğraflarını çekti. İkilinin fotoğraflarının sosyal medyada düşmesi ile ortalık adeta yıkıldı. Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in pozları sosyal medyada çok beğenilerek gündem oldu. 

Geçtiğimiz günlerde reyting başarılarını ekipçe çıktıkları yemekte eğlenerek kutlayan ikilinin gündemi sürüyor. Yargı dizisinin yıldızları Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz bu seferde ünlü fotoğrafçı Muhsin Akgün'e verdikleri pozları ile gündem oldu.

İşte çok beğenilen o fotoğraflar;

FCzASYOWQAY6Eb_FCy6s7-X0AMncNoFCzA74XWEAYwCpEFCy_v_xXsAIgKnAFCy_vuMXEAkGTEd