Yargı dizisinde Savcı Ilgaz karakteri ile yıldızı parlayan ve şu sıralar tüm ünün üzerinde olduğu 40 yaşındaki Kaan Urgancıoğlu kendisini saatlerce bekleyen basın mensuplarına yaptığı anlamsız artistliği ile tepki çekti! Kaan Urgancıoğlu kendisine cevap veren muhabirin adını ve çalıştığı kurumu sorarak tehdit de etti! Urgancıoğlu'nun menajerlerinin de anlamsız egoları gözden kaçmadı!

Kanal D'nin bu sezon en çok konuşulan dizilerinden olan Yargı dizisinin başrolü Kaan Urgancıoğlu'nun hareketleri hiç hoş olmadı! Hiç yakışmadı!

Sadece canları istediğinde istenilen haberlerin yapıldığı bir meslek değildir bu. Nasıl ki gündem basınına bu nedenle şu soruyu neden sormadınız şunu neden yayınlamadınız çekmediniz deniliyorsa magazinde böyledir. Her mesleğin zorluğu vadır. Ünlü olmanın da tek bir dezavantajı raconu vardır o da budur. Bunu bilerek seçersin bu yolu. Diyeti. Evinin içini gizlice çekersin o özel hayat olur kaldı ki haber değeri taşıyan bir şey varsa yine çekilir. Magazin haberlerini de yine hakkında kötü bir şey yazıldığında ilk olarak magazini suçlayan fanlarınız tıklıyor.

Soğukta hiç bir basın mensubu sizi beklemekten keyif almıyor. Kalkıp iki "Dizi güzel diyor demek" zor bir şey değil. Hiç bir şey demezsin yine olur ancak o kamera çeker. Basın olmadığı halde hayran gizli çekimler yapanlar asıl sorundur. Ama şu tavırlar savunulmaz! Birde muhabirlere "2 saattir bizi bekliyorsunuz" bunun farkında ve parmak sallanıyor. Magazin işi budur. Ünlü raconu budur. Bu saatte soru soramazsın çekemezsin diye bir şey yok özel yaşam alanı değil ortada bir yanlış yok. Alkollüysen ve bu şekilde tavır sergiliyorsan bu bir haber değeridir zaten kendi kendini haber yapmaktır. Bir ünlü ve gece mekandan çıkıyor. Ortada magazincilerin bir terbiyesizce konuşması ve tavrı da yok. Her olayda her magazinci haklı demiyoruz ancak bu olayda kriz çıkaran taraf bellidir.

40 yaşından sonra böyle bir popülariyete gelen Kaan Urgancıoğlu alkol aldığının gerekçesiyle basın mensuplarına saldırdı.

Bir mekanda  yemek yedikten sonra çıkarkan görüntülenen Kaan urgancıoğlu işlerini yapan ve yanına gelen muhabirlere yaptığı anlamsız tavırla akıllara kazındı.

alkolun-dozunu-kaciran-kaan-urgancioglu-14572768_5137_osd

Muhabirlerin oyuncuyu "Biraz sohbet etseydik" demesi üzerine Kaan Urgancıoğlu sinirli ve üstten bir tavırla el kol yaparak çocuk azarlar gibi muhabirlere "2 saattir bizi bekliyorsunuz gecenin bu saatinde. Alkol aldım, sizinle konuşmayacağım. Soru soracaksan sabah sorarsın bu saatte soramazsın." dedi. . Muhabirlerin "Biz işimizi yapıyoruz Kaan bey. Sabahlara kadar çalışıyoruz merkeze çektiğimiz haberleri gönderiyoruz" demesi üzerine iyice sinirlenen oyuncu "Senin işinin tanımı ne? Bana soru soramazsın bu saatte" dedi. Muhabirlerin konuşmazsanız saygı duyarız dedikten sonra yanlarından geçerken bu seferde kayıt alan kameramanın üzerine zimmetli kamerayı tuttu. Kameramanın kendini kaybetmeden kibarca "Kamerayı bırakır mısınız" demesine rağmen Kaan Urgancıoğlu tavırlarına devam etti.

Kaan Urgancıoğlu'nun menajerleri ise o sırada pek farklı bir tavır sergilemedi ve oyuncusunu uyarmadı. Olaylar çığrından çıkınca menajerler oyuncuyu durdurmaya çalıştı.

ROLÜNE KENDİNİ KAPTIRMIŞ!

Kaan Urgancıoğlu kendisini rolünün gücüne kaptırarak kendisine soru soran ve cevap veren muhabirin adını ve çalıştığı kurumun adını öğrendi.  Kaan Urgancıoğlu kendisine cevap veren basın emekçisine "Senin adın ne, kimin için çalışıyorsun?" diye sordu.

Aras Bulut İynemli ve Taner Ölmez Deha dizisi başrolünde! Aras Bulut İynemli ve Taner Ölmez Deha dizisi başrolünde!