Jennifer Lopez SuperBowl'da beraber sahne aldığı Shakira'ya dair söylediği sözler tepkiye neden oldu!

2020 yılında Super Bowl finalindeki büyük show'da beraber sahne aldığı Shakira'ya dair söyledikleri ile Jennifer Lopez tepki topladı.

Jennifer Lopez Netflix'te yayınlana belgeselinde Shakira ile birlikte sahne aldığı Super Bowl şovları için yaptığı açıklamaları ile gündem oldu.

Jennifer Lopez "Bize 20 dakika vermeliydiler." diyerek aslında organizasyonu eleştirse de 2 sene önce şovun reklamı için yaptığı paylaşımları yeniden gündeme geldi.

Jennifer Lopez ve Shakira 2020 Super Bowl Half Time Show gösterinde aldıkları sahne ile büyük beğeni toplamıştı. Ancak görünen o ki Jlo'nun hoşuna gitmeyen durumlar var.

Cansu Tosun'un annesi Serpil Tosun Kirli Sepeti dizisine konuk oluyor! Cansu Tosun'un annesi Serpil Tosun Kirli Sepeti dizisine konuk oluyor!

Jlo belgeselde verdiği röportajda "Dünyanın en kötü fikriydi. Bir sanatçının tarihi şekilde yapabildiği iş için iki Latin sanatçıya ihtiyaç duyulması bir hakarettir. Eğer iki baş sanatçı istedilerse bize 20 dakika vermelilerdi." dedi. 

16547813242934

Lopez'in menajeri Medina da belgeselde "Super Bowl'da bir assolistiniz olur. Bu assolist bir gösteri oluşturur ve eğer başka konuklar almayı seçerlerse bu sadece onların seçimidir" dedi..

Daha önce ki senelerde sahne alan Lady Gaga ve Madonna gibi sanatçılar Super Bowl'da sırasıyla 15 dakika boyunca solo gösteriler yapmışlardı.

Shakira ise bu konuyla ilgili olarak "Super Bowl'dakilerin gösteri boyunca bir arada olmamızı istediğini biliyorum. Kaç dakikam olacağına dair bir onay alamadım" dedi.

Jennider Lopez, "Eğer çift assolist olacaksa bize 20 dakika vermeleri gerekirdi." dedi. 

Ancak sosyal medyada Jlo'nun o dönem kendi sayfasında sadece kendi fotoğraflarını kendi başsolist gibi paylaşması buna karşılık ise Shakira'nın beraber fotoğraflar paylaşması gündem olmuş ve Jlo tepki görmüştü. O zamanlarda Jlo'nun durumdan rahatsız olduğu görülüyordu. Peki bunu neden kabul etti bilinmiyor..