Friends'in yıldızı ünlü oyuncu Jennifer Aniston influencerların oyunculuk sektörünü sulandırdığını söyledi ortalık karıştı!

Friends dizisinin unutulmaz karakteri Rachel Green'e hayat veren Brad Pitt'in Angelina Jolie uğruna terk ettiği sevgilisi Jennifer Aniston getirdiği bir eleştiri ile sosyal medyada eleştiri okların hedefinde.. 

Jennifer Aniston verdiği bir röportajda söyledikleri ile sosyal medyayı ikiye böldü. Kimi kullanıcılar Aniston'a hak verirken kimileri ise ünlü yıldızı yerden yere vurdu.

Peki Jennifer Aniston ne söyledi bu kadar?

Eda Ece anne oluyor! Bebeğin cinsiyeti belli oldu! Eda Ece anne oluyor! Bebeğin cinsiyeti belli oldu!

Jennifer Aniston sosyal medyada şöhret olan kişilerin oyuncuların işlerini sulandırdığını iddia ederek bir eleştiride bulundu. Bu eleştiri sonrası Jennifer Aniston Twitter'da eleştiri oklarının hedefi oldu.

53 yaşındaki Jennifer Aniston katıldığı bir röportajda "İnsanlar artık hiç bir şey yapmadan Tiktok, İnstagram YouTube da ünlü oluyor. Sektörün bugün ki haline gelmeden tadına baktığımız için kendmi şanslı hissediyorum. Bu İnsanlar oyuncuların işini sulandırıyor." dedi.

TWİTTER'I İKİYE BÖLDÜ!

Aniston'ın bu sözleri sonrası Twitter'da adeta kaos başladı. Twitter'da Aniston'un sözleri sonrası hararetli bir tartışma başladı.

Kullanıcıların bazıları Jennifer Aniston'un siyahi ve queerleri hedef gösterdiğini iddia etti. Bazı kullanıcılar ise oyuncuyu eski kafalı buldu ve "90'larda partilerde kendinizi pazarlayarak ve seçmelere girerek geçirdiniz. Şimdi de video göndererek kendilerini sosyal medyada pazarlayıyorlar ne fark var?" "Sizin zamanınızdaki ünlülerin sektörde ya akrabası vardı ya ebeveynleri zengindi. Sektöre böyle girdiniz şimdi en azından her insan kendini göstermek için bir şans sahibi" derken bazı kullanıcılar ise "Haklı. O zamanlar iş bulmak için yetenekli olmak zorundaydın şu an sadece yozlaşma hakim" "Bugün sadece pazarlanabilir olduğun zaman ünlü olabiliyorsun" "İnsanların neden kızdığını anlamıyorum doğruyu söylüyor. Tiyatro okuluna gidenler ve yıllardır eğlence sektöründe olan pek çok kişi işini kaybediyor ve sektörde herhangi bir geçmişi olmayan influencerlarla karşılaştırılıyor" "Ne kadar bilgisiz tepkiler.. Ne sanılıyor.. İnfluencerlar yetenekleri ile kendilerini göstermiyor o takipçiler parayla yada sektördeki tanıdıkları ile oluyor. Hepsi ünlülerin arkadaşları ve sektörden akrabası olanlar PR sahipleri Jennifer'a buradan saldıramazsınız"  diyerek oyuncuya destek verdi.