Son günlerde dedikodular ile tekrar anılmaya başlanan bir boşanma, bir evlilik, bir yatırımcı ve bir şirket var. Ve bunların tam ortasındaki isim medyada Jeff Bezos ismi ile bilinen tam adı Jeffrey Preston Bezos. Dünya çapında faaliyet gösteren teknoloji şirketi Amazon’un kurucusu, CEO’su ve başkanı olarak bilinen Amerikalı sanayici, medya sahibi ve yatırımcı. Tekrar gündeme gelmesinin nedeni ise bir davetteki karenin sosyal medyaya taşınması.

2017 sonrası dünyanın en zengin kişisi olan Jeff Bezos’un boşanması tabi ki şaşılacak bir konu olmadı, tabi ki de özellikle nedeni genç yaştaki bir güzel olunca. Konu buraya kadar alışıldık hatta son dönemlerde klasik bir servet hikayesiydi. Para kazanılır ve sonrasında çevreni saran hayranlardan birisi seçilir sorun olunca da eski olan payına düşeni koparabildiği kadar alıp kapının önüne konulur. Sonuç itibari ile bir müddet herkes mutludur.

Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı? Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı?

Boşanılan eş Jeff Bezos olunca hatırlanacağı üzere eski eşi MacKenzie için ödenen boşanma tazminatı “rekor tazminat” başlığı altında 2019 yılının en çok konuşulan haberi olmuştu. Yani alınan pay ile  dünyanın en zengin üçüncü kadını olmuştu ki zira aldığı tazminat Bahreyn’in milli gelirine eşitti.

_106307937_mackenziebezos

Jeff Bezos kalbini Amerikalı sunucu ve oyuncu olan medyatik güzel Lauren Wendy Sanchez’e kaptırmıştı. Bezos ve Sanchez aynı zamanda iş ortakları ve aşklarını göz önünde yaşamaktan çekinmiyorlar.

Jeff-Bezos-Lauren-Sanchez-Leonardo-DiCaprio

Biz üç tarafta mutlu demiştik ya haberin başında bir süre. Son gündeme bakılınca bu bir süre artık sona ermiş ya da erecek gibi. Zira geçtiğimiz günlerde Jeff Bezos katıldıkları bir davette sevgilisini yakışıklı oyuncu Leonardo Dicaprio ile tanıştırma gafletinde bulundu. Bu sırada alınan görüntülere göre Sanchez’in Dicaprio ile birlikte olsa daha mutlu olacağı, Jeff Bezos’un sevgilisinin Dicaprio’ya olan hayran tavırları karşısında takındığı mahcubiyet ise üzüldüğü yorumlarına neden oldu. Sosyal medya’ya düşen görüntüler ve yorumların insanlar için gayet eğlenceli olduğunu gösteriyor tabi ki ama boşanarak güzel de bir evlilik yapan eski eş MacKenzie’yi saymazsak diğer iki taraf için aynı şeyi söyleyemeyiz gibi görünüyor.

jefffff

Bu arada olayın sosyal medyada patlaması ve alay konusu olması üzerine Jeff Bezos da esprili bir dille tartışmaya dahil olmaktan geri durmadı. Üzerinde “Tehlike!  Ölümcül Düşme Riski" yazan bir tabela önünde fotoğraf çekilip “Leo, buraya gelsene, sana bir şey göstereceğim" notunu ile paylaştı.

Merak edenler için işte sosyal medyada ülkemizdeki yorumlardan bazıları;

Amazon foto 1

Amazon foto 2

Amazon Foto 3