İyilik dizisi Fox ekranlarında her hafta Cuma günleri yayına girmektedir. İhanet ve aldatma gibi konuları ele alan dizide başrol oyuncusu Hatice Şendil aldatılan kadın rolünde oynayan dizideki ismi ile Neslihan başarılı bir oyunculuk çıkarmaktır.

Hatice Şendil uzun yıllar ekranlardan uzak kalarak birçok diziler sunulan teklifleri geri çevirerek uzun süre ekranlardan uzak kalmıştır. Sessizliğini geçen yıl ekranlara gelen TRT1 de yayınlanan uyanış büyük Selçuklu dizisinde sultanın karısı terken hatun olarak ekranlarda görünmeye başlamıştır. Daha önceleri birçok projede yer alan ünlü oyuncu şimdilerde ise iyilik dizisi ile her hafta ekranlarda.

İyilik Dizisi Sezon Finali

İyilik dizisinde neler olacağı hakkında merak edilen birçok konu var. Neslihan Hatice Şendil ise dizi ile ilgili bir kaç ipucu vermişti. Hatice Şendil’inde başrollünü paylaştığı dizide güçlü oyuncularında rol aldığı bilinmektedir. Perihan Savaş ve İsmail Demirci, Sera Kutlubay gibi karakterinin hakkını veren kadroda inanılmaz anlar ve bin bir entrikanın çevrildiği bir dizi haline gelmiştir.

Yalan dizisi başrolü Aslıhan Güner oldu! Yalan dizisi başrolü Aslıhan Güner oldu!

Fox TV ekranlarında genelde aşk serüvenli dizilerin olması izleyiciyi her daim ekranlara kilitleyen kanallar arasındadır. Hatice Şendil ise yer aldığı dizi de aldığı rol ile büyük başarı sağlayan Şendil. İyilik dizisine başlamadan önce yaptırdığı botoksu ile gündemde büyük söylentiler oluşturmuştur. Neslihan karakteri ile güçlü bir iş kadını rolünü canlandıran Hatice Şendil. İki çocuk annesi olan Neslihan kocasının annesinin iş yerinde çalıştığı için aşırı bunalımda olduğunu düşünerek fazla sıkmayan eş rolündedir. Ama kocasını bu kadar rahat bırakması sonucu büyük ihanete uğramıştır.

Genç yaşta intihar eden kız kardeşinin acısını hiç içinden atamamış ve çevresinde olan kişilerden ihanete uğrayacağını fark etmeyerek kocasının sevgilisi olan damla ile arkadaşlık kurar ve evine kadar getirir. Bu yaptığı iyiliğin büyük ihanetini yaşayarak yaptığı iyiliğin bedelini en acı şekilde öğrenir . Dizinin 6.ıncı bölümü yayınlanırken takip edenler ise yedinci bölümde neler olacağını merak konusu oldu

İyilik Dizisi Bitiyor mu?

İyilik dizisinde oluşan olaylar hakkında bilgi veren Hatice Şendil sezon finali yaparak yeni sezonda daha fazla yeniliklerin olduğunu belirtti. Kendi hakkın dada bilgi veren Şendil çok yoğun şekilde çalıştığını ve set ev arasında gidip geldiğini anlattı. Yeni sezona farklı bir imajla çıkacağının da bilgisini veren Hatice Şendil şimdiden yeni sezona bomba gibi gireceğini açıkladı.

Hatice Şendil yeni tarzı ile saçlarının kıvırcık olması ve rengini değiştirmesi de yeni sezonda farklı şekilde ekranlarda görüneceği sinyalini vermiş oldu. Dizide aldığı başrol oyuncusu Neslihan adı ile de birleşen değişimi şimdiden fark edilir oldu.

Hatice Şendil Kimdir?

Hatice Şendil son zamanlarda yayında olan iyilik dizisinde başrol oyuncularından biridir. Hatice Şendil Antalya doğumlu iki kız kardeşi vardır. Daha önce hatıralarda kalan birçok dizi ve sinema filmlerinde rol almıştır. Evli ve bir çocuk annesi olan Hatice Şendil Miss Turkey yarışmasında üçüncülüğü alarak sinema ve dizi dünyasına giriş yapmıştır.

Güzelliği ve fiziği ile genç kızlara taş çıkaran Hatice Şendil 1983 yılında dünyaya geldiğine kimse inanmamaktadır. Rol aldığı diziler arasında Kurtlar Vadisi Pusu, Karadağlar, Kaderimin yazıldığı gün Dila hanım gibi bir usta oyuncuların oluşturduğu eserlerde rol almıştır. Avrupa güzellik yarışmasında da 4.üncülüğü kazanması kariyerinde büyük kapılar açmıştır. Yeni sezonda da ekranlara iyilik dizisi ile devam edecek olan Hatice Şendil dizide neler olacağı oldukça merak edilmektedir.