Hatice Şendil dizi izleyicilerinin beğendiği ve ekrana yakışan ünlülerden birisi. Seyirciler onu Karadağlar dizisinde ve başrolünü Erkan Petekkaya ile paylaştığı Dila Hanım dizisinden hatırlıyor. Özcan Deniz'le oynadığı Kaderimin Yazıldığı Gün dizisi de beğenilmişti. 

Antalya'da büyüyen ve ilk olarak Miss Turkey'de üçüncü olduğu zaman tanınmaya başlayan oyuncu 2015 senesinde Burak Sağyaşar'la hayatını birleştirdi ve devam eden evliliğinden bir oğlu var. 

Özel hayatına zaman ayırdığı için de yaklaşık beş yıl ekranlarda görünmemişti. Ama daha sonra Uyanış Büyük Selçuklu dizisindeki Terken Hatun'la ekranlara geri döndü. Hayranları bu habere sevinirken Şendil'in botoks yaptırması ve yeni görünüşündeki değişiklikler de eleştirilmişti. 

İyilik Dizisi Geri Döndü

Hatice Şendil, Uyanış Büyük Selçuklu dizisinden sonra ekranlara İyilik dizisiyle döndü. Bu dizideki partneri ise İsmail Demirci ve canlandırdığı karakter de Neslihan. Cuma günü ekranlara gelen dizinin kanalı da Fox TV. Dizinin başrollerinde ayrıca Aşkın Tarifi dizisinden tanınan Sera Kutlubey ve Perihan Savaş da bulunuyor. 
Dizi şimdiye kadar henüz altı bölümüyle ekranlara geldi. Pek çok dizinin başına gelen durum İyilik ‘in de başına geldi. Şöyle ki ilk bölümden itibaren bir seyirci kitlesini kendisine bağlamayı başaran dizi yüksek reyting alamıyor. 

Bu durumdaki diziler için kanallar ve yapımcılar karar vermekte zorlanıyor. Çünkü belli bir seyirci kitlesine sahip oldukları için reytingi yükseltmek şansları var. Ancak reytingler de yüz güldürmediği için durum belirsizleşti.

İyilik Dizisine Ne Olacak?

Zamanın Kapıları dizisine 4 bomba isim birden! Zamanın Kapıları dizisine 4 bomba isim birden!

İyilik dizisi konusu ve içerisindeki entrikalarla birlikte Yasak Elma'ya benzetiliyor. Ancak bilindiği gibi Yasak Elma bu konuyla birlikte aldı yürüdü ve hala ekranlara geliyor. İyilik dizisinin ise ilk sezonu tamamlandıktan sonra ikinci sezonuyla ekrana gelip gelmeyeceği çok merak ediliyordu. 

Özellikle izleyicilerinin çok merak ettiği bu soruya Hatice Şendil yanıt verdi. Onun verdiği yanıt İyilik dizisi izleyicilerini sevindirdi. Çünkü Şendil dizinin ikinci sezonunun da ekranlar geleceği müjdesini vermiş oldu. Bu durum diziyi takip edenleri sevindirecek. Bakalım bu güzel haberler birlikte dizinin reytinglerinde bir değişiklik yaşanacak mı?

İkinci Sezon Müjdesi

Hatice Şendil'in açıklamalarında farklı ayrıntılar da var. Aslında daha çok görüntüsündeki değişiklikler karakterdeki gelişmeleri ele verdi. Şimdiye kadar daha farklı görünen Neslihan karakterine yeni bir yön vermek için bir imaj değişikliğine gidildi. 

Hatice Şendil de karakterini daha iyi yansıtmak için saçlarının rengini açtı ve daha kıvırcık bir model verdi. Bu haliyle Şendil ve Neslihan karakteri biraz daha hareket kazanmış görünüyor. Ayrıca seyircileri merak ettiren yeni habere göre de Neslihan karakterinde köklü değişiklikler bekleniyor. 
Bakalım bu tür değişiklikler dizinin akıbetini nasıl etkileyecek? Sadık izleyiciler bu değişikliklerle birlikte Neslihan karakterini takip etmeye devam edecek mi?

İyilik Dizisi ve Set Çalışmaları

Hatice Şendil gazetecilerin dizinin geleceği ile ilgili sorularına olumlu bir yanıt vermiş oldu. Ayrıca çalışmaların ve setin yoğun bir şekilde devam ettiğini belirtti. Birinci sezon çalışmalarının neredeyse tamamlandığını belirten Şendil, hayatının ev ve set arasında yani oğlu Can ve çekimler arasında geçtiğini belirtti. 
Şendil'in Burak Sağyaşar'la olan evliliği mutlu bir şekilde devam ediyor ve oğlu büyüyor. İyilik dizisinde ise Şendil şimdiye kadar bu durumu fark etmeyen ama uzun bir süredir eşi tarafından en yakın arkadaşıyla aldatılan bir karakteri canlandırıyor. 

Bu durum Neslihan karakterinin o güne kadar inandığı her şeyi sorgulamasına neden oluyor. Hayatı tamamen alt üst oluyor ve inandığı her şey sarsılıyor. Bakalım bu hikâye ikinci sezon nasıl devam edecek?