Can Yaman ve Kerem Bürsin’den sonra Serkan Çayoğlu da yurtdışına açılıyor. Başarılı oyuncu İspanya’dan teklif aldı. Serkan Çayoğlu, yeni dizi projesi için İspanyolca öğrenmeye başladı. İşte detaylar…

Türk dizilerinin uluslararası arenadaki başarısı oyuncuların popüler hale gelmesini sağladı. İlk olarak Can Yaman ile başlayan furya, Kerem Bürsin ile devam etti. Türk yıldızlarına teklif yağdıran İtalyan ve İspanyol yapım firmalarının yeni hedefi Serkan Çayoğlu oldu. Serkan Çayoğlu, uzun süredir ilişki yaşadığı Özge Gürel ile bu yaz nikah masasına oturdu. Başarılı oyuncu hem iş hem de özel hayatındaki duruşu ile geniş bir hayran kitlesine sahip bulunuyor. Genç kızların sevgilisi konumundaki Serkan Çayoğlu’nun yeni dizi projesi İspanya’da olacak. Kiraz Mevsimi dizi ile ilk kez ekran karşısına çıkan başarılı oyuncu, Halka, Hayatımın Aşkı ve Yeni Hayat dizilerinde rol aldı. Serkan Çayoğlu’nun son dizi projesi ise Kıbrıs Zafere Doğru oldu. Blu TV’de yayınlanan Börü dizisi ile yıldızlaşan Serkan Çayoğlu, İspanyolların dikkatini çekti. 

TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE! TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE!

serkan-cayoglu
Serkan Çayoğlu İspanyolca öğreniyor


Yeni sezondaki dizi projeleri içerisinde yer almayan Serkan Çayoğlu’nun farklı bir planı olduğu öğrenildi. Ünlü oyuncu, İspanyol bir yapım şirketi ile el sıkıştı. Almanca, İtalyanca ve İngilizce bilen Serkan Çayoğlu’nun İspanyolca dersleri almaya başladığı öğrenildi. İspanya’daki dizi projesi için yoğun bir çalışma kampına giren Serkan Çayoğlu, adeta evine kapandı. İspanyolca çekilecek olan dizide zorluk yaşamak istemeyen yakışıklı oyuncu, bir an önce İspanyolca öğrenmek için harekete geçti. Serkan Çayoğlu’nun İspanyol dizisinin çekimlerinin Kasım ayında başlayacağı öğrenildi. Bugüne kadar İspanyol dizileri için üç farklı teklif alan oyuncu, en iddialı dizi projesine onay verdi. Serkan Çayoğlu önümüzdeki ay İspanya’ya gidecek.