Fenomen dizi Leyla ile Mecnun’un İsmail Abisi 44 yaşına girdi. Dizi ile birlikte büyük bir hayran kitlesi olan Serkan Keskin’in 44.yaşı özel oldu. Serkan Keskin kim? İsmail Abi’nin sevgilisi Kim? Leyla ile Mecnun hikayesinin aslı ne?

Eflatun Film tarafından ilk 2011 yılında TRT ekranlarında yayına başlayan, büyük bir hayran kitlesi olduğu halde 2013 yılında Gezi Eylemleri’ne verdiği destekten dolayı apartopar bitirilen bir diziydi Leyla ile Mecnun.

Dizi karakterleri hayranlar tarafından apayrı fan ordusu yaratan dizi geçtiğimiz günlerde, ekranlardan kaldırılan dizi azalacağına artan bir hayran kitlesi ile gündemden hiç kalkmadığı için geçtiğimiz günlerde Acun Ilıcalı tarafından EXXEN platformunda yeniden yayınlanmaya başladı.

115237500--ismail-abi-mujdeyi-verdi-leyla-ile-mecnun-3124431

Mecnun’u, Arda’sı, Leyla’sı, Erdal Bakkal’ı, Nurteni başkaydı tabi ama İsmail Abi’si bambaşkaydı Leyla ile Mecnun’un. Absürt komedi olan dizide Mecnun’un arkadaşlarından en absürdü olan İsmail Abi hem saflığı ile hem absürtlüğü arkasındaki hüzünlü hikayesi ile gönüllerimize taht kurmuştu.

Dizide sürekli parlak kıyafetlerle sahilde, gemi ile giden babasını bekleyen ve yalnızlığı ile içimizi ezen İsmail Abi gerçek hayatta yalnızlardan değil. Başarılı ve güzel oyuncu Meriç Aral ile birlikte olan İsmail Abimiz Serkan Keskin geçtiğimiz günlerde 44.yaşını kutladı.

1024xauto-ICxz

Meriç Aral’ın sosyal medyadan üç senelik beraberliklerine ait eski fotoğrafları "Canım sevgilim, tatlı sevgilim iyi ki doğmuşsun. Seni çok seviyorum." notu ile kutladığı doğum günü dolayısı ile sosyal medyanın yoğun beğenisi ile karşılaştı.

25 Kasım 1977 doğumlu Serkan Keskin Meriç Aral’ın bu büyük aşkını ve hayranlarının sevgisini elbette ki sadece İsmail Abi karakterine borçlu değil. Usta ve başarılı tiyatrocu yüzlerce başarılı projede yer alan nadir isimlerden bol ödüllü bir isim.

Usta tiyatrocu ayrıca bir yönetmen de. Biz Serkan Keskin’in rol aldığı ya da yönettiği tiyatro, dizi ve filmlere sayısının fazlalığı nedeni ile yer veremiyoruz ama aşağıda aldığı bazı ödülleri paylaşıyoruz.

Serkan Keskin Aldığı Ödüller

Ceren Benderlioğlu İçimizdeki Ateş Dizisinde Kendi Hayatından Kesitler Buldu Ceren Benderlioğlu İçimizdeki Ateş Dizisinde Kendi Hayatından Kesitler Buldu

    23. Magazin Gazetecileri Derneği (MGD) Altın Objektif Ödülleri, Yılın En İyi Erkek Tiyatro Oyuncusu

    20. Sadri Alışık Sinema Ödülleri, Dram dalında Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu

    51. Altın Portakal Film Festivali, En İyi Erkek Oyuncu

    21. Altın Koza Film Festivali, En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu

    32. İsmail Dümbüllü Ödülü