İrem Sak merakla beklenen kendi yazdığı Modern Kadın dizisinin çekimlerine başladığını duyurdu. Modern Kadın konusu ne? Modern Kadın dizisi hangi kanalda yayınlanacak?

Başarılı oyuncu İrem Sak senaryosunu kendi yazdığı dizisi Modern Kadın'ın çekimlerine başladı. 

İnsanlar Alemi ile tanınan daha sonra Gülse Birsel'in senaryosunu yazdığı Yalan Dünya dizisinde Tülay karakteri ile geniş kitlelere ulşaan oyuncu İrem Sak yazarlık yönünü de artık ortaya çıkarmaya karar verdi ilk projesi Modern Kadını hayat geçirmek için start verdi.

İrem Helvacıoğlu Senden Önce dizisinde! Ölene Kadar dizisi isim değiştirdi! İrem Helvacıoğlu Senden Önce dizisinde! Ölene Kadar dizisi isim değiştirdi!

İrem Sak senaryosunu kendi yazdığı Modern Kadın dizisini dijital bir platform için hazırladı.

Bugüne kadar başarılı oyunculuğu ile adından söz ettiren İrem Sak artık yazarlık yönünü de seyirci ile paylaşmaya hazır.

İrem Sak dijital bir platform için senaryosunu kendi yazdığı Modern kadın adlı mini dizisiyle seyiric karşsına gelmeye hazırlanıyor.

Sosyal medyada da eğlenceli videoları ile beğeni toplayan İrem Sak mizah yönünü senaryo ile birleştirdiği Modern Kadın projesinde seyirci karşısına çıkmak için start verdi.

İrem Sak Modern Kadın setinden ilk kareyi paylaştı.

MODERN KADIN KONUSU NE?

FAhJKG8X0AEU6TW

İrem Sak'ın kaleme aldığı Modern Kadın dizisinde farklı farklı hikayeler anlatılacak. Mini dizi 10 bölümlük olacak ve kadınların dünyası ele alacak.