O Ses Türkiye'ye katılması ile hayatımıza giren İrem Derici sosyal medyada hakkında verdiği bilgiler ile şaşırttı.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Piyano Bölümü ve İstanbul Bilgi Üniversitesi Sosyoloji mezunu olan başarılı isim İrem Derici geçtiğimiz günlerde sosyal medyada bazı açıklamalarda bulundu.

Ünlü reklamcı Hulusi Derici’nin kızı olarak da tanıdığımız İrem Derici, 2014'te "Kalbimin Tek Sahibine" şarkısı ile asıl şöhretine kavuşmuştu. Sonrasında zaten ne magazin basınında ne de müzik listelerinden bir an olsun geriye düşmedi.

Birçok ödülün de ayrıca sahibi olan İrem Derici geçtiğimiz günlerde takipçilerinin sorularına yanıt verdi.

5ffa9fd918c7731458939dd8

Öncelikle bir sonraki hayatında Cem Yılmaz olmak istediğini çünkü kendisini ona çok yakın hissettiğini söyleyen Derici, tek bir özür hakkı olması durumunda bu annesinden yana kullanacağını belirtirken nedeninin kendisini yetiştirmenin çok zor bir iş olduğunu söyledi.

“Kaos insanıyım ben. İstanbul’da kaosun başkenti. O yüzden İstanbul’dan ölürüm de vazgeçemem…” diyen şarkıcı, en sevdiği filmin Eşkıya ve en sevdiği dizinin ise İkinci Bahar olduğunu duyurdu.

Pandemi bitince ilk yapmak istediği şeyin konser vermek olduğunu ve ilk yapacağı şeyin de konserinde gitarını kırmak olacağını belirten İrem Derici bunu yapar mı bilinmez ama yaparsa güzel bir Show olabilir.

Pelin Akil’in Dizisi Sona Erdi Sıra Eşi Anıl Altan’a Geldi! Pelin Akil’in Dizisi Sona Erdi Sıra Eşi Anıl Altan’a Geldi!

13470892-728xauto

Mutfakla arasının iyi olduğunu belirten Derici tarifine baktığı her şeyi iyi yaptığını söyleyip Sushi bile yaptığını hatta kursuna gittiğini belirtti.

“Başka bir meslek seçsem tıp okurdum… Doktor olmayı çok isterdim. Hele ki şu dönemde gösterdikleri çabayı görünce. Evladım olursa doktor olmasını çok isterim… Dünyayı değiştiren bir meslek…” sözleri ile sosyal mesaj da veren İrem Derici’nin bir şarkı olsa o şarkının Serdar Ortaç’ın “Gıybet” şarkısı olacağını söylemesi de ayrıca dikkat çekti.

 Sinema ve dizi teklifleri aldığını ancak çok dallanıp budaklanmayı sevmediğini belirten başarılı isim, iyi bir oyuncu olmadığını belirtirken nedenini botoks ile açıkladı. İyi bir oyunculuk için botokssuz bir surat gerektiğini ancak kendisinin ise botokstan vazgeçemeyeceğini belirten İrem Derici sonunda espirili bir şekilde Brad Pitt’ten teklif gelirse botokstan vazgeçebileceğini de eklemekten geri kalmadı. Ne diyelim aşk vazgeçmektir bazen, İrem Derici’ye hak veriyoruz biz de.