Ünlü şarkıcı Cem Belevi ile meslektaşı İrem Derici, son zamanlarda ilişkileri ile gündeme geliyor. Geçtiğimiz günlerde tatil içi Hollanda’ya giden ünlü çift ayrılık haberi ile gündeme bomba gibi düşmüştü. Bu defa başarılı sanatçı İrem Derici sosyal medya paylaşımı ile adından söz ettirdi. Ünlü çift barıştı mı merak konusu oldu.

34 yaşındaki başarılı sanatçı Cem Belevi ile bir dargın bir barışık devam ettirdiği ilişkisi ile son zamanlarda magazin gündeminden düşmeyen 35 yaşındaki sanatçı İrem Derici bu defa ayrılık haberi ile değil, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile isminden bahsettirdi. Ünlü çiftin barıştığı iddia edildi. Detaylar haberimizde…

7_1280x720-13

İrem Derici ile Cem Belevi Barıştı!

Bilgisayar Bileşenlerini Doğru Seçme Rehberi Bilgisayar Bileşenlerini Doğru Seçme Rehberi

İrem Derici kendisini aldatan sevgilisi Cem Belevi’den ayrılmıştı. Ancak başarılı sanatçı İrem Derici çok sevdiği sevgilisine ikinci bir şans verdi. İlişkilerine ikinci bir şans tanıyan Derici ve Belevi çifti Hollanda’ya tatile gitmişti. Amsterdam sokaklarında el ele dolaşan aşıklar bu anlarını sosyal medyada sevenleri ile de paylaşmayı ihmal etmedi. Derici ve Belevi çifti aşklarını deli dolu yaşarken beklenmedik bir şekilde ayrılık haberi gelmişti.

Hollanda tatilinde meslektaşı Cem Belevi ile tartıştıkları iddia edilen İrem Derici dönüşte ayrılmıştı. Ünlü şarkıcı İrem Derici’nin sosyal medya hesabından kaybolan bavulu ile ilgili yazdıkları ise sevgilisi Cem Belevi için yazdığı iddia edilmişti. Ancak Derici çıkan iddiaları daha sonra yalanlamıştı. Ünlü çiftin tatil dönüşü ayrılmaları sevenlerini üzdü. Derici sevgilisi Cem Belevi ile olan fotoğraflarını silip sosyal medya hesabında takipten çıkmıştı. İrem Derici’nin bu hamlesine sevgilisi Cem Belevi de aynı tepkiyi vermişti.

1_1280x720-91

İrem Derici’den Sürpriz Paylaşım!

34 yaşındaki ünlü şarkıcı Cem Belevi ile İrem Derici aşk tazelemek için geçtiğimiz günlerde Hollanda’ya tatile gitti. Ünlü çift tatilden renkli karelerini takipçileri ile paylaşmayı da ihmal etmemişti. Amsterdam şehrinde aşk fotoğrafları paylaşan Belevi ve Derici çifti tatilden dönüşte ayrılmıştı. İstanbul Havalimanın’da valizinin başkası tarafından alındığını fark eden İrem Derici’nin argo kelimeler kullandığı söylenmişti. Derici, sevgilisinin uyarılarına rağmen sakinleşmeyince ikili arasında gerginlik yaşandığı iddia edilmişti. İrem Derici havalimanında ayrıldığı sevgilisini instagram hesabından engelleyip, daha önce paylaştığı fotoğrafları silmişti. Cem Belevi de sevgilisinin hamlesine karı olarak instagram hesabından birlikte olan kareleri silmişti.

Son zamanlarda özel hayatı ile gündem olan popçu İrem Derici, meslektaşı Cem Belevi ile ilişkilerinde sorunlu bir dönem yaşadıklarını anlattı. Derici ayrılık haberleri ile ilgili olarak “Sorun Cem'de değil, bende. Aslında sıradan, monoton bir ilişki yaşamaktansa böyle hayatı uçlarda yaşamayı seviyoruz. Böyle ayrılıklar besliyor bizi. Çok seviyorum abi ne yapayım? Şu an İzmir'de ailesinin yanında. 35 yaşında bir ergenim maalesef. Bazen fevri davranıp, 15 yaşında gibi hareket ediyorum. Umarım 40 yaşına geldiğimde düzelirim" ifadelerini kullanmıştı.

İlişkilerine bir şans daha veren 35 yaşındaki ünlü şarkıcı İrem Derici, sosyal medya paylaşımı ile dikkatleri üzerine çekti. Bulmaca çözerken Cem Belevi’nin fotoğrafını gören ünlü şarkıcı İrem Derici, resimdeki şarkıcı sorusundaki boş kutucuklara Sevgilim yazdığı ve kalp şekli yaptı. Ünlü popçu Derici, bu anları sosyal medya hesabının hikaye kısmında paylaştı.