Instagram’da milyonlarca takipçisi olan fenomen facia anını kameraya aldı.

 Instagram üzerinde milyonlarca takipçisi olan ünlü bir vücut geliştirmeni sınırları zorlayan hareketler ile hem gündemde kalmayı başarıyor hem de takipçilerini her geçen gün arttırmayı hedefliyor ve buna yönelik videolar çekiyor. Vücut geliştirme sporu ile ilglenen ünlü fenomen Bradley Martyn video çekerken olanlar oldu! 4 milyon takipçisi olan Bradley Martyn’in son denemesi ise facia ile sonuçlandı.Martyn, idmanına başlamadan  önce idmanını kameraya almak için videoyu başlattı, kamera sadece idmanı değil aynı zamanda kaza anıda kameraya aldı. Uzandığı yerde elindeki ağırlık panelinin üzerinde bir kadını tutmak isteyen fenomen o anları kayıt altına aldı. Kadının bir anda dengesi bozulunca hem kadın hem de ağırlık plakası fenomenin yüzüne düştü.

Bradley Martyn adlı vücut geliştirmeni, sosyal medya üzerinden paylaştığı çılgın ve cesaret dolu videolar ile sürekli gündeme geliyor. Videoları milyonlarca kez izlenen fenomen aynı zamanda büyük prodüksiyonlu filmlerde dublörlük de yaptığı biliniyor. Martyn bu kez 4 milyondan fazla takipçisi ile talihsiz kaza anlarını paylaştı. Fitness fenomeni olan Bradley Martyn, güçlü yanlarını ve kaslarını göstermek için takipçileri ile  sık sık çılgın videolar paylaşıyor. Daha çok beğeni ve takipçi arttırmak amacı ile sınırlarını zorladığı video da ise kazadan kaçamadı..

Arkadaşı ve Plakalar Yüzüne Düştü

Yattığı yerden ağırlık plakasının üzerine kadın arkadaşını oturtan fenomen, plakaları ve kadını aynı anda kaldırarak video çekmeyi hedefledi ancak işler düşündüğü gibi gitmedi. Kadın plakalar üzerinde dururken bir anda dengesini kaybetti  ve Bradley'de  dengesini sağlayamayınca bar elinden kaydı ve plaka ile kadın arkadaşı yüzüne düştü.

Ömer dizisinde sürpriz transfer! Ömer dizisinde sürpriz transfer!

Olanlardan sonra açıklama yapan fenomen, hastaneye gittiğini ve yaşanılan kazadan  dolayı yüzüne 10 dikiş atıldığını açıkladı.