Karizmatik, başarılı, centilmen.. Tam bir idol! İngiliz aktör Tom Hardy'nin stili de kendisi gibi kusursuz. Peki Tom Hardy stili nasıl yapılır? Kırmızı halıdan gündelik yaşama saç sakala Tom Hardy stilini tüm detayları ile inceleyelim..

Inception, Venom, The Dark Knight Rises, Venom, Mad Max: Fury Road ve The Revenant, Peaky Blinders gibi yapımlardaki rolleriyle adından söz ettiren İngiliz aktör Tom Hardy'nin şıklığı tesadüf değil kendisi ile hayat tarzı ile birleşen kusursuz bir tarz.

Tom Hardy büyülü dünyaya ilk adımını 1998 yılında 21 yaşındayken The Big Breakfast'ın Find Me A Supermodel yarışmasını kazanarak attı. 

Tom Hardy nasıl giyinir derseniz her zaman duruma göre giyinir. Katıldığı davetlerde resmi ve gündelik yaşamda giydikleri ile net bir çizgisi vardır.

Tom Hardy'nin tarzını tanımlamak gerekirse 20. yüzyıl İngiliz centilmenliği ile eski denizci asiliği arasında gidip geliyor. 

SAÇ SAKAL UYUMU

118051-1537567878

Oyunculuğun zorunluluğundan Tom Hardy'nin sakalının uzunluğu kimi zaman Mad Max: Fury Road filmi için gür olurken kimi zaman seyrek olabiliyor. Hardy uzun bir sakalı benimsediğinde saçlarını genellikle düzenli şekilde tutar. Tom Hardy sakalını taklit etmek için sakalınızı istediğiniz uzunlukta uzatın ve eşit olduğundan emin olmak için makasla düzeltin. Sağlıklı görünüm için ise günlük sakal yağlarından birini uygulayın.

ÜÇ PARÇALI TAKIM ELBİSE

Tom-Hardy-Style-Guide-Revenant-Premiere-1

Davetlerde her zaman yerine göre ve klasik olmayı tercih eden Tom Hardy üç parçalı takım elbiselere (ceket, pantolon, yelek) sadıktır. Tam bir geçmiş İngiliz centilmeni olarak kırmızı halıda boy gösterir. Hardy genellikle üç parçalı takım elbiselerini kravat iğnesi, cep karesi ve eski tarz cep saati gibi aksesuarlarla vurgular.

Tom-Hardy-Style-Guide-Classic-With-A-Twist

Tom Hardy, karısı Charlotte Riley ile Oscar'a katılırken ki seçimine bir göz gezidirirsek takımı ayakkabısı ve papyonuyla tamamlanan üç parçalı bir takım elbise tercih ederken tüm bunlarla birlikte görünümünü havalı gözlük ile tamamlar. 

DAHA AZ RESMİYETLİ DAVETLERDE HALA CENTİLMEDİR

Tom-Hardy-Style-Guide-Grey-Suit

Tom Hardy modası yerine göre giyinmesi ile tanımlanır. Ortam biraz daha az resmi bir şey gerektirdiğinde, Hardy yelek ve aksesuarları lehine çevirir. Hardy, böyle bir durumda daha soft seçimlerden oluşan renk paleti kullanur. Mesela mısır mavisi bir hırka ve bembeyaz bir gömlek ile gri bir tüvit takım elbise. 

LÜKS BİR PARTİ İÇİN ASİ BİR CENTİLMEN

Cansu Tosun'un annesi Serpil Tosun Kirli Sepeti dizisine konuk oluyor! Cansu Tosun'un annesi Serpil Tosun Kirli Sepeti dizisine konuk oluyor!

Tom-Hardy-Style-Guide-Trench-Coat

Londra'daki Dark Knight Rises için bir parti sonrası Tom Hardy, Burberry bir trençkot giyerek tarzını yansıtır. Hardy bunu etkinlik süresince trençkotun önünü açık tutarak gösterdi. Bilirsiniz o kadar iyi bir palto giydiğinizde, altınızda ne olduğunun neredeyse hiç önemi yoktur.

SİMPLE İS BEST

Tom-Hardy-Style-Guide-Ed-Hardy

Tom Hardy sokak stiliene geldiğimizde gündelik kıyafetleri kırmızı halıdaki İngiliz centilmenliğinin olgun bir serseri centilmene dönüştüğünü görürüz. Gerçekten bunu yapmak bir yetenek. Tom Hardy'nin gündelik tarzındaki ana öğeler kot pantolonlar, markalı veya grafik tişörtler, pazenler, spor ayakkabılar ve ordudan ilham alan giysilerdir. 

2000 MODASINA SIKIŞIR

75365667

Ve bu özelliği sadee Tom Hardy olduğu için yakışır diyebiliriz. Kıyafetlerimiz önemlidir ancak kimin taşdığı, karakteri ile duruşu ile uyumu çok önemlidir. Tom Hardy'nin 2000'lerin başlarına sıkışıp kalarak bol kargo pantolonlar giymek gibi bir tutkusu var. Kargo pantolanların hala yakıştığı tek tük isimlerden olabilir. Bunu siz denemezseniz iyi olur.

fcb70239eb99c02880cfb0b663045acc